Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek pasit gyorsan? 13/L
1kis leirás rólam:
külső:szőke hosszu hajam van,kék szem,emós kissé,sovány,
nem festem magam,csak szemcerka,körömlakk,szájfény és szempillaspirál
belső:emó,egoista XD,önsajnáló néha stb
gazdag is vok
ojan pasi kéne aki rendes,izmos kissé és emós külsejü
és csak kék szemü XD am bármiben bennevok csak hejes legyen :P
utolsónak:
egyébként ide lehet 18 alatt is ,mert párkapcsolatok részlegben vagyunk,csak a szexualitás témában nem lehetne
Én elhiszem neked, hogy sok helyre jártál....
Látszik, hogy hiányoztál magyar órákról xD
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░
░░░░░░░▓▓█░░░░██▓░░░░░░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓░░░
░░░░░░░▓█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░▓▓████▓▓░░
░░░░░░░▓█░░░█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓███░░░░░▓░
░░░░░░░▓▓██▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░█▓░
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░█▓░░
░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓░░░
░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░░
░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░
░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓██████▓▓░░░
░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓████▓▓▓░░░
░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░
░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░█████░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░████░░░░░▓▓▓▓▓▓▓░░
░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█░░░░░░░█░░░░░░█▓▓▓▓▓▓▓░░
░▓░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒████▓▓▓▓▓▓▓▓░░
░░░▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓█▓█▒▒▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓░░░
░░░▓░▓▓░▓▓░▓▓▓▓▓▓▓▓█▓▓█▒▒▒▒█▓▓▓▓▓▓▓░░▓▓▓░░
░░░░░░░░░░░░░▓▓▓▓▓▓▓█▓▓███▓█▓▓▓▓▓░░░░░░░░░
szomorúan olvasom ennek a lánynak a hozzászólásait! 13 éves és a jövőképe az hogy mit örököl a szüleitől . szinte már hallom hogy "mikor haltok már meg kell a pénzetek" . komolyan lesújtó!! a másik meg" még nem b*sztam " hát erre csak annyit hogy én se pedig már gyerekeim vannak de nem is szeretnék b*ni. nekem tökéletes hogy szeretkezhetem a párommal!!
kislány nézz magadba ! nem tudom mit vársz a jövőtől de nem akarom elhinni hogy ezeket amiket itt előadtál!
Na, csillagom… Már nem tudtam szó nélkül hagyni a dolgot.
Először is, ha ilyen távkapcsolataid vannak, az nem kapcsolat. Az játék.
Továbbá elég szomorú, hogy a szüleid ennyire semmibe vesznek, mert ettől vagy rohadtul magányos.
Persze, persze, van 3 jó barátod, meg pasi, amennyit akarsz. Csak épp szüleid nincsenek. Vagyis vannak, csak leszarják a létezésedet.
Az, hogy a szüleidnek van pénze, meg téged ellátnak vele, az is addig tart, míg meg nem halnak. Utána vagy meglesz a magadhoz való eszed, hogy megtartsd az életszínvonalad, vagy találsz valami gazdag gyereket, aki eltart. Neked is lesz gyereked, akit ugyanúgy le fogsz szarni, mint ahogy terád is tettek magasról, mert a saját magányoddal leszel elfoglalva, és nem azzal, hogy felneveld.
Ha odáig jutsz, hogy szembesülsz a tényekkel, akkor rájössz, hogy a „barátaid” és a pénzed lófaszt nem ér, csak látszólagos boldogságot, meg anyagi nyugalmat, de ettől minden más szar.
Ezt most nem fikázásból mondom, csak értékeltem a helyzetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!