Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzek pasit gyorsan? 13/L
1kis leirás rólam:
külső:szőke hosszu hajam van,kék szem,emós kissé,sovány,
nem festem magam,csak szemcerka,körömlakk,szájfény és szempillaspirál
belső:emó,egoista XD,önsajnáló néha stb
gazdag is vok
ojan pasi kéne aki rendes,izmos kissé és emós külsejü
és csak kék szemü XD am bármiben bennevok csak hejes legyen :P
Az úrilány ezt írta: "én nem csesztem el az életem legalább..."
De, már rég megtetted.
Egyébiránt én sem b@sztam még soha, én ugyanis szeretkezni szoktam, nem tudom, más hogy van vele.
Leborulunk előtted királynőnk, istennőnk, ó te gazdag, mindenki felett álló lény! Arra sem vagyunk méltók,hogy reád nézzünk! Ne nézz le minket, azt már nem bírnánk elviselni! :-DDDDDDDD
Bocs az off-ért: hogy kell jelenteni a modik felé, ha valami nem ideillő, sértő, provokatív és törölni kéne?
Régen volt egy ilyen opció a kérdések alatt.
A válasz írója 77%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 17:41
Úgy, hogy írsz egy mailt. Sajnos nem tudnak 13 évesen olvasni, hogy 18 év alatt ide tilos írni.
17:48-nak
Oké, e-mail, de kinek? Most amúgy találtam egy olyan kérdést, ahova oda van írva, hogy nem megfelelő tartalom esetén jelezni lehet a modik felé.
Amúgy nem is ez lenne a probléma, végülis szexuális kérdésekben kérdezhetnének a kamaszok is. De ez a stílus, ez a provokálás teljesen felesleges ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!