Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ne szakíts, mert már megszokta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ne szakíts, mert már megszoktalak! Szerinted?

Figyelt kérdés

éppen szakítani szeretnék az eddigi barátommal, de ő nem akar. erre írta hogy már úgy megszoktalak 1 év alatt...

szerinted nem gáz, hogy azt írta hogy megszokott, nem azt még véletlenül sem hogy esetleg szeret?

2011. jún. 25. 10:54
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Ezt szokták csinálni a pasik...érzik ők is, hogy már a végét járja az egész és már csak kínlódtok esetleg egymás mellett... De semmiképp se szeretnek ők szakítani! Inkább az megy, hogy "kikényszerítik" a nőből a viselkedésükkel, hogy szakítson a nő! De ők nem szeretik kimondani, csak ha mondjuk nagyon muszáj, ha a nő foggal-körömmel ragaszkodik...de ha el lehet kerülni, hogy a sarkukra álljanak, akkor inkább ráhagyják a nőre.
2011. jún. 27. 22:38
 22/22 anonim ***** válasza:
Én nem ezt tapasztaltam. Az én párom is viselkedett úgy, hogy eljuttatott odáig, hogy én mondtam ki, nem bírom tovább csinálni. De nem az volt a reakció, hogy jajdejóvégreszakítottszabadvagyok, hanem azt mondta, beszéljük meg, min kéne változtatni. Egy percre sem erőltette rám magát, de azt mondta, nem szereti könnyen feladni a dolgokat. A mai napig így van. Múltkor rossz kedvem volt, mert nem mosogatott el, pedig nagyon későn értem haza. Amikor ezt megbeszéltük, legközelebb minden el volt mosogatva. És ezer ilyen dolog van. Nem nagyon tudnék olyat mondani, amiben szóltam neki és utána nem próbált volna tényleg változtatni a rossz dolgokon. Pedig kőkeményen úgy viselkedett egy időben, mint aki azt akarja elérni, hogy dobják. Pl. orrba-szájba netezett és nem törődött velem hónapokon át. De az egy nagyon nehéz időszak volt mindkettőnknek. Utólag elmondta, hogy ő a legnehezebb időszakokban sem, soha nem gondolt arra, hogy lecseréljen engem. Pedig sok fiatal lánnyal dolgozik együtt, bármikor megtehetné.
2011. jún. 27. 22:45
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!