Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság ismerkedni? 33/F
Én meg azt mondom, hogy a te korodban bárhol! A legtöbb huszonéves lány harmincas pasit szeretne :) Erről szól itt egy csomó kérdés, úgyhogy ahol csak szeretnél :) Javaslom egyébként a parkokat (nem tudom, melyik városban élsz), a jó időben kirajzanak az emberek.
23L
Kedves utolsó előtti. Szegedi vagyok. Igen lehet hogy a huszonéves lányok harmincas pasit akarnak, de nem mindegy milyen céllal. Én ugyanis komoly kapcsolatot keresnék, olyat amilyet a hölgyemény is komolyan (család, gyerekek) gondol!
Kedves utolsó. Az általad leírtak megvannak és sajna ez a legfontosabb szempont a mai világban, nem pedig az emberség, az őszinteség, a szeretet, a megbízhatóság,a belső jó tulajdonságok.... Minden nőtől, aki ilyen-olyan módon közel került hozzám az utóbbi időben megkaptam, hogy jó ember vagyok. De akkor miért nem vagyok boldog, miért nincs itt melletem az igazi?
Na erre adjatok választ.
Igen rakd tele a facebook-ot a kollekciód (lakás , kocsi , etc.) képeivel, és ad meg hogy egyedül álló vagy. Vonzó , de nem túl szép lányokkal is szerepelje a képeken.
És bökdösd a lányokat ha vissza böknek, az zöld jelzés az udvarlásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!