Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság normális fiúkkal megismerkedni? 30 évesen tartós kapcsolatra vágyók hol tudnak ismerkedni?
"30 feletti független pasival vagy komoly gond van agyilag vagy kamionsofőr", ahogy egyik barátnőm mondogatja mindig :D
Ismerettségi körben nem tudtok keresgélni? Valamelyik barátnő tesőja/unokatesója/haverja esetleg?
Igenis léteznek 30 felett független pasik, akik értelmesek, és komoly kapcsolatot keresnek!Én párom 32 lesz ,5 hónapja ismertem meg a munkahelyemen,és nemsokára összeköltözünk.
De én is azt mondanám, hogy talán interneten,de ott nagyon oda kell figyelni kivel is ismerkedik az ember!
Az ismeretségi körben már mindenkinek van párja. Akinek nincs, azzal nem jönnek be egymásnak.
Én is a netet mondtam, de azt mondja, az olyan végső elkeseredés neki. :(
És fiatalabbal véletlenül se akarna kezdeni? :)
25/f
Miért ne lennének 30 felett független értelmes férfiak? És akik "ebben a korban" szakítanak, válnak... azoknak a pároknak a férfitagjával mi van? Vagy mind úgy lép ki a kapcsolatból szerintetek, hogy máris van neki más?
Amúgy lehet, hogy a harmincas férfiak a huszonéves nőkkel is összejönnek (IS), de a harmincas nők meg összejöhetnek a negyvenes pasikkal is! "ebben a korban" már nem muszáj ugyanarra az évfolyamra járni :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!