Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék normális lányokkal megismerkedni?
Figyelt kérdés
olyanokkal akik nem beképzeltek nem magas az egojuk és nem néznek le másokat2011. szept. 3. 13:14
1/11 anonim válasza:
Menj utcára, és ne a net előtt lógj. Indulj!!
3/11 A kérdező kommentje:
16
2011. szept. 3. 13:20
5/11 anonim válasza:
Sajnos nincsenek már ilyen lányok akik nem néznek le másokat :/ az osztálytársaim is ilyenek ugy utálom hogy beképzeltek -.-" voltam L/14
6/11 A kérdező kommentje:
azt már próbáltam nem jött be :S
2011. szept. 3. 13:26
7/11 anonim válasza:
Aki keres, az talál.
Aki otthon keres, az nem talál.
Aki nem keres, azt megtalálják.
Aki otthon vár, azt nem találják.
Ülj ki valahova az utcára, parkba, tópartra, moziba, könyvtárba, művházba, presszóba, kocsmába, táncházba, színházba, koncertre, stb. Aztán ha mégse jön senki, akkor nézz körül, és lendülj akcióba.
8/11 anonim válasza:
Hát akkor fogalmam sincsen ... :S L/14
9/11 anonim válasza:
Takarodj ki a gép elől büdös kocka!
10/11 anonim válasza:
Te? Szerintem reménytelen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!