Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudnék megismerkedni normális fiúkkal?
"Kedves" 15:20 -as válaszoló!
Képzeld nem minden lánynak csak a külső és a pénz fontos. Attól még, hogy neked eddig csak rossz tapasztalatod volt nem kell általánosítani.
Köszi!
Mikor minden héten buliba jártam , kocsmába , betéptem , bunkó paraszt voltam akkor érdekes mindig találtam valami csajt , mióta nem járok el bulizni , nem tépek , nem iszok , érdekes azóta valahogy nem találok csajt :D
Ezzel annyit akartam mondani , hogy elég sok csaj azt hangoztatja , hogy a visszafogottab , buliba nem járós srácokat keresik , külső nem annyira fontos , érdekes én még személyesen egy csajjal se találkoztam aki ugyanezt vallaná :D
de azért szívesen megismernélek ;)
15:26!
Hát nekem az újabb éned egyértelműen jobban imponál.
És én viszont meg egy bulizós srácot nem vállalnék be.
Utolsó!
Sajnos ehez nem tudok mit hozzá fűzni. Engem meg azért utasítanak vissza a pasik, mert nem járok bulizni, nem iszom le magam és nem adom oda magam mindenkinek..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!