Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudnék megismerkedni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék megismerkedni normális fiúkkal?

Figyelt kérdés
Olyanokkal akik nem csak dugni akarnak, nem járnak minden hétvégén kocsmába/discoba. Műveltek, nem buták. De jó a humoruk és sokat lehet velük hülyülni. Nem csak az a fontos nekik, hogy egy csajnak nagy melle legyen, kerek feneke. Nem csak azokat nézik meg akik mindent kipakolnak és facebookra meztelen képeket töltenek fel. Szóval Normális, rendes srácok? vannak még ilyenek? És, ha igen hol? Főleg a 16 és 20 közötti korosztályban.
2010. okt. 30. 15:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
15:44-es vok am nekem is jó lenne egy ilyen lány 18/F
2010. okt. 30. 15:49
 12/18 A kérdező kommentje:

Mondanám, hogy Ne így állj a dolgokhoz. Biztos nem vagy ronda! stb

De nem mondom, mert én is ugyan így állok magamhoz.

2010. okt. 30. 15:50
 13/18 anonim ***** válasza:
Sajnos de, tényleg az vok. Te viszont egyáltalán nem biztos h tényleg csúnya lennél, v ha mégis, akkor se minden pasinak az számít.
2010. okt. 30. 15:54
 14/18 anonim ***** válasza:
15:44-es jaja nekem se az számít
2010. okt. 30. 15:56
 15/18 anonim ***** válasza:

15:26 vagyok

Ha gondolod priviben küldhetsz egy képet , vagy akár küldhetek énis

2010. okt. 30. 16:11
 16/18 anonim ***** válasza:

hát én pont ilyen vagyok, csak 21 éves. egyetemre járok, max 2 havonta kocsmázunk egyet, és nem a dugás az első (még szüz vok), és a kis mellek jönnek be inkább :)

bp n lehet pl megismerkedni ilyen fiukkal :P :)

2010. okt. 30. 16:44
 17/18 anonim ***** válasza:

Nőként elég könnyű dolgod van, te válogathatsz a férfiak között.

Ne add le az igényeidet, nem biztos, hogy aki kevésbé jóképű, az rendes is vagy mélyebbek az érzelmei, mint egy tökéletes külsejű fiúnak.

A lányok sokszor úgy gondolkodnak, hogy inkább egy csúnya férfit választanak, mert abban jobban megbíznak.

Az pedig nem hiszem, hogy baj, ha egy férfi szereti a szép mellű és fenekű nőket, ez a természetes.

Persze 16-20 éves korosztályban inkább csak önbizalom-hiányos, haverokkal lógó, nagyszájú, de lányokkal szemben beszari fiúkat fogsz találni.

2010. okt. 30. 17:07
 18/18 anonim ***** válasza:
ez bennem mind megvan amit leírtál! sokszor bókolnak hogy milyen hülye vagyok XD megdicsérték már a szép szemem:) ez a nem vagyok valami szépség duma igaz vagy mint általában a lányok te is csak túlzol? 16/f vagyok 1 csaj már elférne mellettem de azért vannak nekem is elvárásaim:P mondjuk hogy szép legyen az arca! jó alakja legyen(ne az a nagyon vékony annál 2 kilóval nehezebb!) legyen legalább ugyan olyan bolond mint én! jah és ne legyen bunkó! külsőleg és a fejet szoktam nézni legelőször(haj, szem) ne legyen feltűnően pfejj...XD a többit meg randin eldöntöm:P
2010. okt. 30. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!