Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehet manapság kedves,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet manapság kedves, normális, esetleg kicsit teltebb, ducibb lányokkal megismerkedni?

Figyelt kérdés
Utcán nem fogok leszólítani senkit, nem az én stílusom! Én 26 éves vagyok és bp-i, 180/90.
2010. júl. 18. 09:25
 1/7 anonim ***** válasza:

Az internet nagy úr. Párkereső oldalak, chat, iwiw, myvip...

Sok sikert!

20/L

2010. júl. 18. 09:33
 2/7 anonim ***** válasza:
hűha...itt egy pasi aki szereti a ducibb lányokat:)Ezt már szeretem:)hát hi5,iwiw,párkereső oldalak,ha a neten akarsz ismerkedni,de ha elmész egy buliba és felkérsz egy lányt táncolni,még jobb,mert úgy egyből látod h ki az,csak nemm tudod meg milyen belül.:)szóval lehet választani,sok sikert és örülök,hogy tetszenek a ducibb lányok:) 15/L
2010. júl. 18. 09:41
 3/7 anonim ***** válasza:
Sok srácnak tetszenek a ducibb lányok...
2010. júl. 18. 09:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt hiszem hogy te pont engem keresel...:)
2010. júl. 18. 10:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Te hol élsz ember? Mire ide írtál, addigra már legalább kinézhettél volna magadnak valakit.

Menj be egy bárba este és igyál meg egy jó kávét és nézz szét, ha csak lányok vannak vagy egyedül akkor menj oda és mi lehet? Legfeljebb elküld. Ez nem égő, csak te hiszed azt.

Diszkó se rossz de oda még én is csak szórakozni járok.

Internetet ajánlom VÉSZ esetén, nekem nem jött be habár az exem az iwiwel kezdődött, mondjuk a diszkóban már kinéztem magamnak régen.

Ennyit arról hogy ha kell valaki akkor meg kell szerezni.

Próbálkozni a kis kutya szokott ahogy mondják, de ha felnő akkor ő kefél az biztos.

Na sok sikert! Láss hozzá mint hogy ide írkálsz!

2010. júl. 18. 10:19
 6/7 anonim ***** válasza:
megmondom: gyaloglo chat/telt lanyok szoba
2010. júl. 18. 10:32
 7/7 anonim ***** válasza:

hát én kedves vagyok, duci is...de nem normális :D egyébként nincs gyűjtőhelye az ilyen lányoknak, nézelődni kell, ugyanott vannak ahol a többi lány :P

20/L

2010. júl. 18. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!