Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet manapság kedves, normális, esetleg kicsit teltebb, ducibb lányokkal megismerkedni?
Az internet nagy úr. Párkereső oldalak, chat, iwiw, myvip...
Sok sikert!
20/L
Te hol élsz ember? Mire ide írtál, addigra már legalább kinézhettél volna magadnak valakit.
Menj be egy bárba este és igyál meg egy jó kávét és nézz szét, ha csak lányok vannak vagy egyedül akkor menj oda és mi lehet? Legfeljebb elküld. Ez nem égő, csak te hiszed azt.
Diszkó se rossz de oda még én is csak szórakozni járok.
Internetet ajánlom VÉSZ esetén, nekem nem jött be habár az exem az iwiwel kezdődött, mondjuk a diszkóban már kinéztem magamnak régen.
Ennyit arról hogy ha kell valaki akkor meg kell szerezni.
Próbálkozni a kis kutya szokott ahogy mondják, de ha felnő akkor ő kefél az biztos.
Na sok sikert! Láss hozzá mint hogy ide írkálsz!
hát én kedves vagyok, duci is...de nem normális :D egyébként nincs gyűjtőhelye az ilyen lányoknak, nézelődni kell, ugyanott vannak ahol a többi lány :P
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!