Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért csodálkoznak, hogy sok fiú manapság már nem is mer ismerkedni, udvarolni?
mert már elvárják, hogy a csaj udvaroljon nekik.
érti?!
am én is iylen szánalmas ki f*sz voltam 15 éves kromig, hogy azthittem, hogy a nők vmi tök ms, felsőbbrangú emberek, akik sose állnának velem (egy kövérkés csúnya 15 évessel szóba)
aztán rájöttem később, hogy ez k*rvára nem így van....
a nő is ember, a csajnak is van ugyanúgy b*szhatnékja mint a férfiaknak, a csaj is ugyanúgy vágyik valakire akit szerethet, akivel összebújhat.
Szal, he én nem megyek oda hozzá, nem szólítom le, nem nevettetem meg, megteszi más....és nehogymá más dugjon meg egy iylen jo csajt....
ez játszódik le bennem mindig...;)
persze most kicsit le vagyok fojtva mert van csajom...:D, de azért a flörtért még senki sem haragszik..;)
Udvarolni nincs értelme ez így van, legalábbis hiába fűzöd sokáig a csajt, hülyít és átb@ssza a fejed ha meg ő is akar valamit akkor 2-3 nap után úgyis szétdobja a lábát. Így is megvan az esélye, hogy utána már szarik a fejedre, de legalább megvolt egy jó élmény.
Ez van ilyen világot élünk. 25/f
az előttem szólónak..
nem cink odamenni, de ha aztán a barátnőivel röhög ki ,hogy mekkora egy "lúzer" vagy, akkor meg nézel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!