Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért probléma egy párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma egy párkapcsolatban, ha okos a lány?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a pasik többsége inkább butább csajjal létesít kapcsolatot, de miért van ez így? Ez nem igazság! nem mindeg nő hülye! Én sem vagyok az...néha úgy érzem, ez inkább hátrány, mint előny :S
2011. jún. 11. 18:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azon én is elgondolkodtam, hogy hová akarnál még egy fiút is beszorítani, hiszen fene sok dolga lehet annak aki ennyit szerepel.
2011. jún. 13. 09:36
 42/65 anonim ***** válasza:
Aztán az is lehet, hogy a közegedhez (baráti kör, iskola) képest intelligensnek és okosnak számítasz, viszont úgy általánosságban az azért még mindig elég gyenge, ezért nem látjuk rajtad.
2011. jún. 13. 09:37
 43/65 A kérdező kommentje:

A válasz írója 76%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 09:10

Köszönöm. Csoda, hogy valaki átérzi a helyzetem! És sajnálom, hogy veled is ezt csinálták!

2011. jún. 13. 10:02
 44/65 anonim ***** válasza:
100%
Átérzi persze. De ezzel megoldotta a kérdést? Ha tényleg kíváncsi vagy rá, hogy miért nem kellesz senkinek, próbálj meg a tényfeltárást elősegítő kérdésekre válaszolni. Mert én például próbáltam beleképzelni magam a helyzetedbe, meg a fiúkéba. Vagy maradj meggyőződve róla hogy a fiúk túl okosnak tartanak magukhoz azért nem járnak veled. Az építő jellegű kritikákat, mondatokat is meghallhatnád nem csak a megértő, vigasztaló ajnározást. Ha valaki próbál rájönni hogy igazából mi okozza a problémádat az már gonosz, és csak téged akar bántani? Nem is értem akkor miért vagy itt, hisz te TUDOD hogy a pasik többsége a butácska csajokat részesíti előnyben. Ha valaki nem stréber az még nem buta. Ezt tudtad? Mert ez a tanulmányi eredményeid ismeretében úgy hangzik. Hidd el, én tudom, rengeteg okos nő kell a pasiknak. Rossz a kérdésed. Mert valótlan dolgot állítasz benne. Tulajdonképpen most akkor mire is vagy kíváncsi?
2011. jún. 13. 10:11
 45/65 anonim ***** válasza:
100%

"ma 09:10"-nek:

Azért kell a gyenge pontokat támadni, hogy azokat a kérdező ki tudja javítani. Mert sokszor az ember nem veszi észre magától a gyenge pontjait, most pedig ezek a pontok (szerintem) nagyon is világosak voltak a leírtak alapján. Ez főleg igaz olyan kérdéseknél, amelyek már önmagukban egy sztereotípiát tartalmaznak. Pl. itt nem az volt a kérdés, hogy "Szerintetek probléma egy párkapcsolatban, ha okos a lány?", amire lehetett volna azt írni, hogy "Nem, szerintem nem probléma". Itt a kérdés az volt, hogy "Miért probléma...?", vagyis egyből feltételezte önmaga igazát. Akkor most csak olyan válaszokat szabadna adni, hogy "Igen, kedves kérdező, igazad van, éspedig azért, mert..."? De ha egyszer más szerint nincs igaza...

2011. jún. 13. 10:14
 46/65 anonim ***** válasza:
Ez lehet, hogy nem fog tetszeni, de én nem örülnék annak, ha egyértelműen okosabb lenne nálam a lány. Lehet, hogy nem tenne jót az egómnak, nem tudom, de az biztos, hogy zavarna. Legyen okos, de nálam ne legyen okosabb. Bár inkább nyerjen tanulmányi versenyeket, mint hogy nagyon buta legyen...
2011. jún. 13. 10:14
 47/65 anonim ***** válasza:
51%
De nem értitek, hogy szeditek szétfele az embert ezekkel a "segítő" dolgokkal? a végén már nem is tudja még a kérdező sem mit kérdezett, mert ráhangolódik a hüle fikázásotokra való védekezésre. Értsétek már meg!!! Mert okés, ismerősnél látjátok miket ront el, hiába panaszkodik, de ő nem biztos, hogy berakható ugyanabba a bőrbe mint amit már tapasztaltatok.
2011. jún. 13. 10:15
 48/65 anonim ***** válasza:
97%

A kérdező elvileg intelligens, ezért tudja kezelni a válaszokat.

Persze, nem tudjuk egészen teljesen pontosan, hogy ő milyen, hisz nem ismerjük. De ő mégis minket, a GyK olvasótáborát kérdezte, akikről lehet tudni, hogy nem ismerik őt. Szerintem ő sem azt a választ várta, hogy "Óóó, bocs, nem ismerlek személyesen, nem tudom megítélni". Annyi infót mond el magáról, amennyit akar, így tudja szabályozni, hogy mennyire ismerjük meg őt. Tudom, ez sem pótolja a személyes ismeretséget, de másra nincs lehetőség.

2011. jún. 13. 10:20
 49/65 anonim ***** válasza:
58%

10:15-nek

És??? Mi van akkor ha nem rakható be? Attól még hülyeség amit kérdezett, mert nem probléma egy párkapcsolatban ha okos a lány. Általában nem. Ő meg arra általánosít hogy ez igen is hogy probléma. Az probléma hogy az ember meg akarja győzni hogy nem probléma? Mit mondjak a MIÉRT kérdésére? Nem tudom, azért mert a pasik ilyen hülyék, ne szomorkodj. Vagy mi? Nem mondok ilyet, mert nem ez az igazság. Az a pasi akinek ez probléma, lehet nem fog nekik tetszeni, de egoista p.csfejek, akik mindenben jobbak akarnak lenni a barátnőjüknél is. Ez szánalmas. A kérdező a saját érdekében kéne hogy felfogja azt hogy rosszul látja a dolgokat. De nem akarja. Nem a fikázásokkal kéne foglalkoznia, hanem vagy fogadja el hogy tévedésben élt, vagy ne, az ő dolga. De nem hiszem hogy itt nagyon megerősítést fog kapni az elméletére.

2011. jún. 13. 10:23
 50/65 anonim ***** válasza:
Ha meg a kérdező úgy érzi, hogy félreértjük, akkor ne vehemens védekezéssel, hanem a félreértésre vezető infók tisztázásával válaszoljon. Én is írtam már ki olyan kérdést, amire elsőre kaptam hideget-meleget, de akkor tisztáztam, hogy mit érthettek félre, és nem szemét agresszív csürhének tekintettem a válaszolókat.
2011. jún. 13. 10:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!