Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van 1 lány akinek van barátja (akit én gyerek korom óta ismerek) csak az a probléma hogy a lány belém szeretett, aztán meg én is belé. Mit tegyek?
nem akar szakítani a jelenlegi barátjával és ezt meg is mondta nekem.Többször is próbáltam már hagyni de nem megy..
megőrülök érte
már találkoztunk is(4x-5x)és hajlandó lenne többször is..
de ha azt nézzük akkor most ő engem is csal + a jelenlegi barátját is..
biztos vagyok benne hogy ő nem szeret annyira mint én őt..
azt mondja hogy néha annak örülne ha kiderülne.
de ez így kegyetlen rossz:S nagyon hiányzik:(
hogyan szakíthatna a barátjával úgy hogy ez ne derüljön ki?(mellesleg 1 utcában lakom a barátjával)
vagy hogyan felejtsem el? bár ezt hogy elfelejtjük kb.
15x próbáltam de a végén mindig ráírok avgy valami
nem tudom mi lenne a megoldás...
de ötleteket szívesen hallanék...vagy lőjetek leee mert nem bírom
20/F
Hat sztem ha szereted es o is akk erdemes varni ra.Nem fog orokke azal a fiuval maradni.Talalkozgasatok erezetek jol magatok h ha azzal nem jonne be te legyel az elso aki szobajohet par kent.
Ha akarod le is lohetlek de utana te is engem:P mer nekem is hasonlo a gondom
Majd én lelőlek titeket és elszedem a csajokat:D
20/F Írjatok privátot:D
Csak vicceltem, a csajokat lövölem le és megoldom a problémát:D Most is csak vicceltem:D
A lényeg, hogy tanulj meg uralkodni magadon. A barátnőd játszik mindkettőtökkel, ez így nem tisztességes...
Miért örülne, ha kiderülne, hogy calja a paliját?
Ha egyszer nem akar szakítani?
Ő szokott ekresni téged, vagy pedig te nyomulsz?
Messze lakik tőled??
A lány hány éves és a plija? Mióta vannak együtt?? A talákozás alattt volt sex???
Hát a smilek mögött bármi lehet:D
Én jobban örülnék, ha nektek lenne jobb kedvetek.
Csak mit lehetne tenni?
Erdekes,h nem ir vissza :D xDD
Nekem is hasonlo a problemam, csakhogy en jartam a lannyal, akkor en jatszottam vele, most meg nem jarunk, csak o kell, de most o jatszik velem :(
De meghalni nem akarok! :)
Fogd ki valamelyik baratnojet...en azt csin :D
na szóval:D
>>Miért örülne, ha kiderülne, hogy calja a paliját?
azért örülne mert utána nem kéne "bujkálnunk"+ talizhatnánk stb.és azt mondja azért nem akar szakítani mert mindenki szereti(az sháváó annyáék..)és nem lenne pofája
aztis mondta h biztos h nem lesz vele sokaig+ h ő sem tudja mikor szabadul tőle:D
>>Ő szokott ekresni téged, vagy pedig te nyomulsz?
csak miattam jön msn-re/facebook-ra
am nem tud keresni amiert mar fent leírtam.
>>Messze lakik tőled??
kb 20km re lakik tőlem
>> lány hány éves és a palija?
19/L a "palija" 20/F énis 20/F :D
>>Mióta vannak együtt??
1éve kb
>>A talákozás alattt volt sex???
nem volt..igazából msn-n beszéltünk rengetege és úgy alakut ez ki...
és ez így az elején elég fura neki is és nekem is
szégyenlősek vagyunk kezdetben:)
de csáókoláóztunk párx:)
>>Meg kell beszélnetek ezt kettesben, mondd meg neki, hogy ezt nem bírod és imádod meg ilyenek. El kell döntenie, hogy téged akar vagy őt? Ez a kettősség amúgy őt nem zavarja?
Próbáltuk többször is de nem jutottunk semmire.Megmondtam neki...azt mondja ő attól fél hogy majd ha jobban megismerem nem kellesz nekem.És megmondta hogy nem tud vele most szakítani, de velem akarna lenni.
egyébként kb 6 hónapja tart ez a "dolog".
SancikaJohnny:nem igazán csajozok am vannak jó bnői;)
én megvárom amíg valaki jelzi h teccek:D
belé is csak azután lettem szerelmes miután beszéltünk jópárx..eleinte nem jött be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!