Gondolom nem csak nálunk probléma, de van megoldás? Gyerek közösségbe iratása vs. Munkába visszatérés!
nem hiszem, hogy egyedül lennék a következő problémával, de nem tudom mi lehetne a megoldás: gyermekeimet azért nem veszik fel közösségbe, mert "nem dolgozom", de azt nehéz megértetnem velük, hogy azért nem tudok visszamenni dolgozni, mert nem veszik fel!
és persze fizetős közösségbe is csak akkor tudnám iratni, ha vissza tudnék menni dolgozni... iszonyú ez az ördögi kör! valaki tudott erre megoldást találni?
A bölcsöde vár 1 hónapot az anyai munkáltatói igazolással.
Én megmondtam nekik kerek perec, hogy gyerekkel nem tudok állásinterjúra járni.
Vagy ha nem válik be, kérj a védőnődtől igazolást, miszerint a gyerek szociális fejlődéséhez szükséges a bölcsi/ ovi.
köszi!
kis faluról van szó, így sajnos a gyerekorvos/védőnő ebben nem lenne partner! :-(
az ovi azért utasít el, mert a kicsivel amúgy is otthon lennék, a bölcsi meg azért, mert a nagyot úgysem vették fel az oviba!
a munkahelyemen meg addig nem is tudom a témát pedzegetni, amíg a gyerekeknek nincs biztos helyük! kicsit tanácstalan lettem..............
köszönöm a választ! mi is falun lakunk, van egy szuper nagy ovi, annak 2 tagóvodája, de annyi a gyerek, hogy így is helyhiányra hivatkoznak...
hol lehetne ennek utánanézni, hogy milyen jogszabály van érvényben? (szobatiszta is és nyáron be is tölti a 3. életévét)
nálunk itt szájhagyomány útján annyi terjed csak, hogy akit egyszer elutasítanak, azt következő évben kötelezően felvesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!