Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért probléma egy párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma egy párkapcsolatban, ha okos a lány?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a pasik többsége inkább butább csajjal létesít kapcsolatot, de miért van ez így? Ez nem igazság! nem mindeg nő hülye! Én sem vagyok az...néha úgy érzem, ez inkább hátrány, mint előny :S
2011. jún. 11. 18:04
1 2 3 4 5 6 7
 11/65 anonim ***** válasza:
90%
1825 az orrfenthordás igaz, bár végül is van mire, csak nem mindegy, hogy kivel teszik. az intelligencia meg nem csak erről szól
2011. jún. 11. 18:26
 12/65 anonim ***** válasza:
96%

és persze semmi sem az ő hibájuk, mindig valami más miatt van balhé/más indok miatt sikertelenek valamilyen téren, mert bennük fel se merül a gondolat hogy ők se tökéletesek.

Mint a kérdező is, biztos azért van egyedül mert túl okos.

Hát persze. Túl jó vagy a pasiknak, félnek tőled,stb stb..

2011. jún. 11. 18:28
 13/65 anonim ***** válasza:
100%
Értem én, hogy nem utolsó ez vigasznak, de inkább keress valami más magyarázatot arra, hogy miért nem kellesz senkinek. :)
2011. jún. 11. 18:33
 14/65 anonim ***** válasza:
100%
Így hogy okos, túl általános. Senki nem akar magának komoly kapcsolatra kifejezetten buta nőt. A lényeg, hogy miben okos vagy okosabb. Senkit nem hiszem, hogy különösebbképpen zavarna az , ha valaki, hogy mondjak valami nagyon röhejeset, a nagy növényhatározót oda-vissza fújná vagy diffrenciálszámításban verhetetlen lenne.
2011. jún. 11. 18:34
 15/65 A kérdező kommentje:

Nem vagyok csúnya, sőt, sokan mondták, hogy szép vagyok. De tényleg!

Nőiesen mozgok, nőies, divatos ruhákban járok, mindgi ápolt vagyok, ki van festve a körmöm, sosem egyforma a frizurám, eljárok kozmetikushoz, sminkelem magam, le vagyok gyantázva...ha egy fiú odajön hozzám, akkor mindig mosolygok és el tudok vele beszélgetni teljesen normális témákról. Jó nem a divatról, hanem mondjuk h "ki nyerte a Csillag születiket és te kinek szurkoltál" jellegűeket.

Örülök neki, hogy sokan azt írták, hogy akkor nem találkoztam normális pasikkal, mert ők nem azt nézik, hogy butább legyen egy nő. Ez élteti bennem a reményt.

2011. jún. 11. 18:38
 16/65 anonim ***** válasza:
56%
Érdekes, a barátom imádja, hogy intelligens vagyok, nem hogy zavarná. És az intelligencia nem abban nyilvánul meg, hogy sok tudományághoz értek, mert sokhoz sajnos nem (pl. reál tárgyak), hanem az életről alkotott elképzelésemben: nem élek álomvilágban, határozott céljaim vannak, és bizony vannak kritériumok, amiket ha valaki nem teljesít, nem jöhet szóba (pl. intelligencia, őszinteség.) Sok nő inkább elnézi ezeket, hogy legyen valakije, nálam ilyen nincs. Ez persze megosztja a férfiakat, mert nem vagyok irányítható, van saját akaratom, nem vagyok senki babája. Ez nem jelenti, hogy képtelen vagyok kompromisszumokra, mert a kompromisszumkészség is szorosan kapcsolódik az intelligenciához.
2011. jún. 11. 18:38
 17/65 A kérdező kommentje:
De egy nő nem csak a tanulmányi eredményében lehet okos. Egy nőnek simán lehet magasabb IQ-ja, mint egy pasinak, nem? Én okos is vagyok és szép is (nem felvágásból mondom, hanem segítségkérésként).
2011. jún. 11. 18:39
 18/65 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. okos nőt szeretnék. De vigyázz, az okos nem azonos az okoskodóval. Az okos emberek általában nem tartják magukat különösebben okosnak. Az okoskodók annál inkább. Te hova tartozol?
2011. jún. 11. 18:40
 19/65 anonim ***** válasza:

kiscsillag:

Egy pasi sem néz azt hogy butább legyen a nő. Egy sem

Tényleg. Komolyan. 100%. Hány éves vagy?

Mert a kérdésedből itélve nem lehetsz több 16-17 nél. ha idősebb leszel akkor majd rájössz, hogy más miatt nincs pasid.

20/65 Minii Vikii ***** válasza:
33%

Szia!

Azért van ez így, mert a férfiak azt hiszik, és azt szeretik, hogyha ki tudják oktatni a csajt/lányt. De nem szabad hagynod magad! ;)

1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!