Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma egy párkapcsolatban, ha okos a lány?
Ez most nagyon rosszul esett, tisztelet a kivételnek! Nem azt kértem, hogy nevessetek ki, hanem segítséget, tanácsot és válaszokat. Én kedves lány vagyok, nem felvágós, higgyétek el...
Ja és a beszédtémával kapcsolatban mindig próbálok az aktualitásokra rákérdezni. És igenis, sokan nézték nálunk a Csillag születiket, és ez jó téma volt, úgyhogy ha mindenképpen be akartok szólni, akkor ez rossz fogás volt!
16/L
Nem kapcsolatban szokott ez eldőlni, inkább a kapcsolat kialakulása előtt. Szerintem félnek tőlem a fiúk, mert a gimiben mindig bemondják a nevem, hogy ezt meg ezt a matekversenyt, kémiaversenyt nyertem meg, bioszból ebből meg ebből lettem országos első (és ezt most nem kérkedésből és nagyképűségből mondom), sokszor szavaltam prózát és zongoráztam, énekeltem a suli előtt...úgyhgy egy pasinak kell szerintem az, hogy a csaj tudjon felnézni rá, de szerintem velem nem nagyon tudják/akarják felvenni a versenyt ilyen téren. És nem, nem a pasik mondták, hogy okos vagyok hozzájuk, hanem inkább a barátnőim. Azt mondták, hogy az eszem miatt nincs pasim, mert a fiúk megijednek tőlem...
Nem értem, pedig. Nem azt mondom, hogy okosabb legyen egy fiú nálam. Nem. Nem is kérem, hogy dicsekedjen velem. Én sem dicsekszem magammal, szóval enm az van, hogy kérkedem a tudásommal és az eredméyneimmel. Nem értem. Egy fiú értékeljen engem a szorgalmam miatt! Legyünk egyenlők...nem értem akkor sem, mi a baj.
Bocsánat, de ez most nem fog tetszeni. Az eddig kommentjeid meg a kérdések alapján, azt nem tudnám megmondani, hogy mennyire vagy okos, de intelligens nem vagy. Minden kommentet támadásnak vettél, mert úgy tetted föl a kérdést, hogy biztosra vetted, hogy majd itt alá fogják támasztani, hogy mekkora "Übermensch" vagy. A kommentek nagyrésze itt teljesen jogos. De hogy ne csak más véleményét sajkózzam a sajátjaim a következőek:
A Csillag születiket megnézem mert szórakosztató és jól esik lezsibbasztani vele az agyam a nap végén, hasonlóan az X-Faktorhoz stb.-höz. Legalább olyan emberek vannak benne akik próbálnak érvényesülni, és egész jó produkciók is vannak. De értelmiségi másornak nem mondható.
ValóVilág-ot elvből nem néztem soha (nem volt a beszélgetésben de ezt meg kell említenem)
Fiú létemre szeretem ha egy lány intelligens, illetve okos. Viszont ha egy lány olyan vehemenciával válaszol dolgokra és úgy áll hozzájuk mint te, akkor bár faképnél nem hagyom, megmondom a véleményemet, hogy ha így folytatja akkor idővel az arcával nem fog keresztüljutni különböző nyílászárókon.
Bocsánat ha rosszul esett, próbálj meg kicsit szerényebb lenni. :)
Azt is elmondanám, hogy aki minden versenyt megnyer, verset mond és zongorázik az iskola előtt, azt nem szimplán okosnak, hanem strébernek szokták gondolni. Miért? Azért, mert aki igazán tehetséges, az általában 1 dologban tehetséges, de abban nagyon, a többivel pedig nem is annyira foglalkozik. Az valahogy gyanús, hogy valaki matekból is ott van topon, és a verset is ő mondja a legszebben, meg zongorázni is ő tud. Miért baj ez? Azért, mert a stréberek általában aszerint mérik a világot, amikben ők teljesítenek. Egy stréber azért stréber, mert bizonyítani akar a tanárai és a társai előtt minél több dologban, ezért tökéletességre törekszik, minden győzelemre ráhajt. De nem laza, nem természetes. És gyakran az embereket is úgy méri, hogy azt becsüli meg, aki szintén jól szerepel valamilyen versenyen, vagy legalább jó tanuló. Ha nem is gondolod ezt igaznak rád, azért gondolkodj el azon, hogy hátha mégis, illetve, hogy téged könnyű strébernek hinni.
Tehát pontosítanám a feltevésed. Egy fiúnak nem az a baj, ha egy lány okos. Az a baj, ha egy lány CSAK okos, de mellette nem kedves, nem laza, nem barátkozós, nem elfogadó, nem lehet vele kikapcsolódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!