Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért probléma egy párkapcsola...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért probléma egy párkapcsolatban, ha okos a lány?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a pasik többsége inkább butább csajjal létesít kapcsolatot, de miért van ez így? Ez nem igazság! nem mindeg nő hülye! Én sem vagyok az...néha úgy érzem, ez inkább hátrány, mint előny :S
2011. jún. 11. 18:04
1 2 3 4 5 6 7
 21/65 anonim ***** válasza:
53%

ja, és a pasik a szerény lányokat szeretik, nem a felvágósokat, inkább ezzel van problámád szerintem, túl sokat képzelsz magadról.

Ha nekem egy azzal kezdené hogy én okos vagyok és szép arról nem az lenne a véleményem hogy ez biztos egy kedves lány...

2011. jún. 11. 18:42
 22/65 anonim ***** válasza:
84%

"hanem mondjuk h "ki nyerte a Csillag születiket és te kinek szurkoltál" jellegűeket. "

Nem kifejezetten a művelt, intelligens nő ismérve.

Hanyatt-homlok menekülnék egy ilyen témafelvetés után. :)

2011. jún. 11. 18:42
 23/65 anonim ***** válasza:
100%
néha tényleg csak röhögni érdemes itt...
2011. jún. 11. 18:43
 24/65 anonim ***** válasza:
59%

valóban igazad van abban, hogy nem minden nő hülye! Szerintem egyes pasik azért szeretik, ha a csajuk butább náluk, mert könnyebb kihasználni őket, de az is lehet, hogy imádnak okosabb lenni a nőknél. Egyszer, amikor vonaton utaztam hazafele, az egyik ülőhelyen egy huszonéves pár ült. A pasi folyton okoskodott a csaja fölött, ami szerintem számára nagyon megalázó volt, mert olyanokat mondott neki: Gondolkozzál!

Én legszívesebben pofán csapnám egy lapáttal!!

Vannak olyan pasik, akik azért szeretik az intelligens nőket, mert azok legalább pl. jól bánnak a pénzzel, tudnak valamilyen nyelvet és egyéb dolgok is szóba jöhetnek. Én pl. a barátommal gyakran szoktunk megbeszélni a művészettel kapcsolatos dolgokat, mert mind a ketten szeretjük a művészetet és a múzeumokat. Meg a focit is :)

2011. jún. 11. 18:44
 25/65 anonim ***** válasza:
80%

"ki van festve a körmöm, sosem egyforma a frizurám"

:D:D:D

Igen, tényleg ez az igényesség ismérve. :D:D:D

2011. jún. 11. 18:46
 26/65 anonim ***** válasza:

A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 18:18

:DDDD Ott a pont !!! :DD

2011. jún. 11. 18:46
 27/65 anonim ***** válasza:
79%

"Jó nem a divatról, hanem mondjuk h "ki nyerte a Csillag születiket és te kinek szurkoltál" jellegűeket."

:'DDDD

2011. jún. 11. 18:48
 28/65 anonim ***** válasza:
Szerintem is rossz férfiakkal találkoztál:D
2011. jún. 11. 18:48
 29/65 anonim ***** válasza:
73%

"ki nyerte a Csillag születiket és te kinek szurkoltál"

csak szerintem az az egyik ismérve az intelligens embernek, hogy nem néz agyhalott műsorokat kereskedelmi csatornákon?

asszem nem...

2011. jún. 11. 18:54
 30/65 anonim ***** válasza:
Az okossàgot nehéz meghatàrozni. Olyan nincs, hogy mindenben okos valaki, viszont mindenbe fejleszthetõ az okossàg és az érdeklõdés. Nekem 3 nyelvvizsgàm van, mégsem hangoztatom. Az okos ember csendben fejezi ki,amihez ért.
2011. jún. 11. 19:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!