Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért probléma egy párkapcsolatban, ha okos a lány?
ja, és a pasik a szerény lányokat szeretik, nem a felvágósokat, inkább ezzel van problámád szerintem, túl sokat képzelsz magadról.
Ha nekem egy azzal kezdené hogy én okos vagyok és szép arról nem az lenne a véleményem hogy ez biztos egy kedves lány...
"hanem mondjuk h "ki nyerte a Csillag születiket és te kinek szurkoltál" jellegűeket. "
Nem kifejezetten a művelt, intelligens nő ismérve.
Hanyatt-homlok menekülnék egy ilyen témafelvetés után. :)
valóban igazad van abban, hogy nem minden nő hülye! Szerintem egyes pasik azért szeretik, ha a csajuk butább náluk, mert könnyebb kihasználni őket, de az is lehet, hogy imádnak okosabb lenni a nőknél. Egyszer, amikor vonaton utaztam hazafele, az egyik ülőhelyen egy huszonéves pár ült. A pasi folyton okoskodott a csaja fölött, ami szerintem számára nagyon megalázó volt, mert olyanokat mondott neki: Gondolkozzál!
Én legszívesebben pofán csapnám egy lapáttal!!
Vannak olyan pasik, akik azért szeretik az intelligens nőket, mert azok legalább pl. jól bánnak a pénzzel, tudnak valamilyen nyelvet és egyéb dolgok is szóba jöhetnek. Én pl. a barátommal gyakran szoktunk megbeszélni a művészettel kapcsolatos dolgokat, mert mind a ketten szeretjük a művészetet és a múzeumokat. Meg a focit is :)
"ki van festve a körmöm, sosem egyforma a frizurám"
:D:D:D
Igen, tényleg ez az igényesség ismérve. :D:D:D
A válasz írója 65%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 18:18
:DDDD Ott a pont !!! :DD
"Jó nem a divatról, hanem mondjuk h "ki nyerte a Csillag születiket és te kinek szurkoltál" jellegűeket."
:'DDDD
"ki nyerte a Csillag születiket és te kinek szurkoltál"
csak szerintem az az egyik ismérve az intelligens embernek, hogy nem néz agyhalott műsorokat kereskedelmi csatornákon?
asszem nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!