Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy eleinte nagyon szerelmes tudok lenni aztán meg ez az egész érzés átalakul csak puszta szeretetté és nem vagyok már többé olyan lelkes, szerelmes?
:S
MIÉRT??
Igazából elég kurta leírást adtál, szóval semmi konkrétum nincsen, csak tippeltem eddig is...
Ha fiatal is vagy, akkor biztos, hogy ez van a háttérben, hogy úgy gondolod, lesz még jobb is nála. Bár nem feltétlenül... Ezért gondoltam, hogy nem mered vállalni a felelősséget, mert félsz, hogy nem jól döntesz, ha beleszeretsz az első, második, harmadik, x-edik pasiba is, aztán lehet van jobb. Gyakori, hogy az emberek fiatal korban a tökéletest vadásszák, és mindenkiből kiszeretnek, ha felfedezik, hogy az az illető is csak ember.
Figy, a szerelem az egy tudományosan bizonyított neurokémiai állapot az agyban, teljesen hormonális, keress rá...
Egy idő után automatikusan átalakul szeretetté, ez ált. 6hónap-3év, pont mint valami büntetés :D Úgyhogy teljesen normális vagy.
21f
"Ezért gondoltam, hogy nem mered vállalni a felelősséget, mert félsz, hogy nem jól döntesz, ha beleszeretsz az első, második, harmadik, x-edik pasiba is, aztán lehet van jobb."
Nem vadászom a tökéletesre, csak attól félek h ha belemegyek akkor összetöröm a szivét ha mondjuk 1 másikba szeretek bele
Akkor amit írtál az igaz, részben
A válasz írója 69%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 16:16
Lehet h ez is igaz rám a ragaszkodás még meg van és a vágyódás is iránta
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!