Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez természetes érzés?
16/L vagyok. Nekem egyszerre több fiú is tetszett a sulinkban, de egy volt, aki nagyon megfogott. Rengeteget nézett, aztán kiderült, hogy barátnője van. Én teljesen összetörtem, de továbbra is ugyanúgy tetszett. Aztán megismerkedtem egy fiúval. ELkezdett ölelgetni, és kereste a társaságom. Amint odament más lányokhoz, egyből féltékeny lettem, és igyekeztem nem törődni vele, de lassan csak miatta mentem suliba(közbe a többi srác is tetszett.) Utána a fiú bevallotta irántam az érzelmeit, összejöttünk. Egész nap csak rá gondolok, hiányzik.
Viszont, ha a közelembe ott van egy oyan srác aki tetszett, ugyanúgy zavarba vagyok. NAgyon szeretem ezt a srácot, ha nem velem törődik egyből féltékeny vagyok, ugyanakkor olyan furcsa érzésem van. Bennem van ez, hogy nem flörtölhetek, meg, hogy mi lesz velem? De közben a nem lenne nem bírnám ki...Most mi van velem?
Nagyon vicces :D
És nem nézek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!