Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem bírok ki 9 hónapot, hogy ne lássam őt, de nem lesz más választásom. Elfelejteni nem akarom, de ez az érzés megőrít. Annyira hiányzik, hogy ha azon mulna, még gyalog is elmennék 900 km-t érte, de nem lehet.
Nyáron megismertem, mert testvértelepülésen lakik, és minden évben max 2-3x találkozunk.Az idén már megvolt mind a 2 találkozás, és nem is lesz több.
Az első juliusban, akkor ismertem meg, azóta rengeteget beszéltem vele, meg minden.
A második meg mult hétvégén.Hétfőn mentek haza..
Rengeteget beszéltünk, sétálni mentünk,de úgy érzem elrontottam...többet nem tettem, mint csak arcrapuszi, pedig ő többet akart szerintem ő szerette volna, de több oka is van:1. szerintem ha megörtént volna, még jobban hiányozna
2. még sohasem csokoloztam, meg semmi ilyen nem volt, és féltem
3. annál a lánynál volt, aki eléggé belém van esve, és folyamatosan kérdezgetett dolgokat, és nem szerettem volna, ha ezért összevesznek..
15f és 15l :-|
Ne tegyél magadnak szemrehányást, csak azért, mert az idő szűkössége miatt meggondolatlan dolgokat kellett volna tenned.
Külföldi diákról van szó?
Nem tehetsz semmit, ezt előre megmondom... és sajnálom. Nem azért vagy tehetetlen, mert "elbaltáztál" volna valamit... hanem mert neki ígyis-úgyis vissza kellett volna mennie. Igazándiból az ő felelőssége a jelenlegi helyzetedért legalább akkora mint a tied. Légvárat építesz, ő meg hagyta, hogy építsd.
Szokott jelentkezni más egyéb formában is ( mjuk: telefon, MSN, Skípe, miegyéb)?
Én rákérdeznék, hogy mit is jelentsen ez az egész... mármint, hogy mire megy ki a játék... merthogy valószínűleg csak húzza az agyadat. Te teljesen bele vagy esve, vársz, csak vársz... Ő meg éli az életét, és élvezi, hogy még Magyarországon is rajonganak érte.
Szerintem verd ki a fejedből.
Nem, ez nem így van...rosszúl irtam le szerintem..
Ő is szeret engem..egy srác elhívta sétálni, amig nálunk voltak, ő elment mert már 2x is hívta, és én kicsit mérges lettem és észrevette rajtam, és amikor elmentek, akkor pár haverral én is elmentem a helyszínről.
10 perc mulva ő visszament, megkérdezte holvagyunk, de nem tudtak rá válaszolni, aztán hívott telefonon, és 2 perc mulva már ottvolt, és elrángatott a többiektől...és azt mondta hogy Nincs semmi a másik sráccal köztünk..
De itt azt kurtam el, hogy nem csókoltam meg, vagy nem volt semmi több, mint puszi, pedig ő tuti hogy várta... :(
Ó, jajj... jó fajta slamasztikába keverted magad... :T
Tedd mérlegre, hogy a várakozással eltöltött időt, amíg nem csinálsz semmit képes-e lenyomni a jövőben várható eredmény.
Mert: amíg nem vagytok együtt, ÉS amíg nem nézel más irányába, bizony a te életed olyan szeletét áldozod fel egy bizonytalan kimenetelű történetért, ami (a borítékolható) sikertelenség esetén később nagyon fog hiányozni nem csak lelkiekben, de a gyakorlati érvényesülésben is.
HIBA volt beleszeretni egy olyan emberbe, akivel nincs lehetőséged előre haladni. A kolléga pedig egészen egyszerűen hülye (már bocsánat), mert ezt neki is végig kellett volna gondolni, nem csak neked. Igen felelőtlenül belerángatott ebbe a történetbe, és láthatóan azóta is romantikus álmokat kerget.
A helyzet az, hogy külső tényezők miatt nem mehetsz ki, de belső a tényező miatt kimennél. A dolog nem fogja magát megoldani, tehát az ellentétet neked kell feloldani. Vagy megoldod, hogy ki tudj menni, vagy elfelejted a srácot (legalább is arra a kilenc hónapra, amíg nincs itthon). Ha nem döntesz, bele fogsz pusztulni --ha nem is most, de később biztosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!