Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Nem bírok ki 9 hónapot, hogy ne lássam őt, de nem lesz más választásom. Elfelejteni nem akarom, de ez az érzés megőrít. Annyira hiányzik, hogy ha azon mulna, még gyalog is elmennék 900 km-t érte, de nem lehet.
Tudom, hogy hiba volt, de ez történt..még soha senki nem volt velem ennyire kedves, meg senkivel nem tudtam ilyen jól elbeszélgetni senkivel..vele még a semmiről is órák hosszat tudtam beszélgetni..
Ha józan ésszel gondolkodok, akkor tudom, hogy ennek nem sok jövője van, mert nagyon költséges a találkozgatás + suli miatt úgysem tudnám megoldani.
De a szívem nem hagy nyugodni, és valahogyan mégis reménykedek, hogy egyszer összejön, és még boldogok lehetünk..
Amúgy meg én vagyok a fiú :S
Továbbra is úgy gondolom, hogy meg kell interjúvolnod arról, hogy mit tervez veled csinálni, ha egyáltalán tervez valamit.
BTW, most hogy kiderült, hogy te vagy a srác, és ő a leányzó, még egy fokkal kétségbeejtőbb a helyzet. ...és nem azért, mert a ítélkeznék a nőkön... hanem azért mert a férfiak odakint sem mások, mint itthon.
Nagyon szívesen. Arra gondolok, hogy odakint a férfiak nem fognak tekintettel lenni arra, hogy a kiszemeltednek meg van-e már az embere (miután itthon is a férfiak járkálnak a nők után, és nem fordítva), ráhajtanak ígyis-úgyis. Tudván azt, hogy emiatt eleve olyan hátránnyal indulsz, amit nem leszel képes ebből a távolságból ledolgozni, valamint azt, hogy a kinti ellenszéllel szemben a személyes jelenléted hiányában ugyancsak képtelen vagy a kapcsolatotokat megvédeni, akár tényként is lehet borítékolni azt, hogy egy nap azzal áll "eléd" a kiszemelted, hogy "van valakim"... és még csak nem is hibáztathatnád, hiszen amíg te türelmesen vársz (vagy még rosszabb: energiát fektetsz abba, hogy kijuss), addig ő odakint, látva a jelentkezők "hadát" könnyen megtalálhat magának testközeli partit. És itt a testközelit azért nem értem pejoratívan, mert attól függetlenül, hogy te most természetellenesen viselkedsz (magaddal szemben is), neki nem feltétlenül kell ugyanezt tennie (hiszen az ellenállását már pusztán az udvarlók feltételezhető száma is képes lehet megtörni, adott esetben). Értsd ezt úgy, hogy bár nagy a romantika a részedről, semmi sem garantálja azt, hogy ő, akár csak minimum a testi szükségletei végett nem kezd kapcsolatba egy "hús-vér" emberrel.
Súlyos dolog ez.
Hát igen, ezzel is számoltam...már itt is volt egy udvarlója, de azt lekoptatta, a javamra :(
Ez jól esett, pedig gondoltam, hogy beadja a derekát, azok után, hogy eléggé hülye és rideg voltam vele..
Már pedig addig a saját kelepcédből nem szabadulsz, amíg nem vagy őszinte magaddal, és a helyzeteddel kapcsolatban.
Miután más lehetőséget emígy nem hagysz magadnak, muszáj lesz KÜZDENED azért az egy-két-három napért, amikor KINT meglátogathatod. Ha nem akarsz, vagy nem tudsz ezért küzdeni, ha nem akarod tisztázni a vele való kapcsolatodat, egyetlen lehetőséged sem marad a felejtésen kívül --ami egyébként szerintem a lehető legjobb megoldás lenne. Miután ezt már eredetileg elutasítottad, nincs célja a kérdésednek.
MSN vagy Skyped van?
Szerintem ott tudnánk beszélni, csak ha te is benne vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!