Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy eleinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy eleinte nagyon szerelmes tudok lenni aztán meg ez az egész érzés átalakul csak puszta szeretetté és nem vagyok már többé olyan lelkes, szerelmes?

Figyelt kérdés

:S

MIÉRT??

2011. jún. 1. 15:43
1 2 3
 1/28 Smartguy86 ***** válasza:
9%

Mert nincs önbizalmad! Mert képtelen vagy felelősséget vállalni a döntéseidért! Mert annyira beképzelt vagy, hogy tökéletesnek hiszed magad, és minden szerelmedben csak a hibákat keresed! Mert annyi gyermeteg a lelked, hogy félsz attól is, hogy kimondd, amit érzel!

Értem?

2011. jún. 1. 15:44
 2/28 A kérdező kommentje:
Nem értem, mert az egész amit leírtál .hülyesé.g
2011. jún. 1. 15:46
 3/28 Smartguy86 ***** válasza:

Hát szerinted mi az oka? Összejössz valakivel, aztán meggondolod magad? Egyikből a másikba szeretsz? Ezek mit jeleznek szerinted? Azt, hogy még te sem vagy biztos abban, hogy mit is akarsz.

Megismersz valakit X idő alatt, aztán elmúlik az érzés, mert már ismered, hogy ő sem olyan tökéletes, mint (TE) - mint akire vágytál... ezért elmúlik és jön a következő.

2011. jún. 1. 15:49
 4/28 A kérdező kommentje:

Ki mondta h másba szeretek bele? Erről szó sincs.

Tisztába vagyok azzal, h senki sem tökéletes..Nem is tudom ez hogy jön ide.

egyszerűen csak nem érzem azt, h szerelmes vagyok, mint az elején.

2011. jún. 1. 15:51
 5/28 Smartguy86 ***** válasza:
Mit jelent számodra a szerelem? Nem lehet, hogy túlmisztifikálod az egész fogalmat? Lehet, hogy kevered a szimpla vonzalmat a szerelemmel. Mivel az elején még nem ismered az illetőt, ezért akkor még izgalmas számodra, aztán megszokod, hogy van, és akkor már nem izgalmas? A szerelem attól még nem múlik el, az azt jelenti, hogy szereted a másikat minden jóságával és rossz tulajdonságával együtt. Próbálj meg elvonatkoztatni az ilyen filmes dolgoktól, hogy "lángoló szenvedély", meg hasonlók.
2011. jún. 1. 15:53
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

84%-os..te vagy 90-es vagy,vagy 110-es...

De hogy nem százas,az biztos!

Osztod itt az észt,azt sem tudod hány éves,fiú vagy lány..

Egy frusztrált hülyegyerek véleménye bontakozik ki a szavaidból.

2011. jún. 1. 15:54
 7/28 A kérdező kommentje:

"Megismersz valakit X idő alatt, aztán elmúlik az érzés, mert már ismered, hogy ő sem olyan tökéletes, mint (TE) - "

Ez meg egyenesen...... Nevetséges vagy komolyan!:-D

Írtam valahol olyat, h én tökéletes vagyok és a másik meg nem.. ..? Ezt csak belemagyarázod az egész szövegbe.

Röhej.

Valaki más is írhat, ha gondolja

2011. jún. 1. 15:54
 8/28 anonim ***** válasza:
Valószínű, hogy az elején sem igazi szerelem az, csak te a fellángolást érzed annak. Az igazi szerelem, csak évek alatt, de akkor sem biztos, megy át szeretetbe.
2011. jún. 1. 15:56
 9/28 Smartguy86 ***** válasza:
Az tök mindegy, hogy fiú vagy lány, mivel ez nem nemi kérdés, hanem belül van valami probléma.
2011. jún. 1. 15:56
 10/28 A kérdező kommentje:

Lány vagyok

Mit jelent a szerelem? Elfogadjuk egymást úgy ahogy vagyunk, tiszteljük a másikat és megértőek vagyunk egymással szemben előszőr is ezt jelenti számomra. A többi csak utána jön. A vonzódás lehet előszőr jobban megvan, de az sem mérvadó.

2011. jún. 1. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!