Ez a fura, szerelem-szerű érzés, amit a babám iránt érzek, már örökre meg fog maradni? Vagy amikor nagyobb lesz, elmúlik és "sima" szeretetté válik, mint a párunkkal?
Figyelt kérdés
Lehet rossz hasonlat a szerelem, de amióta megszületett a babám rózsaszín ködben élek, mint amikor kamasz koromban szerelmetes voltam. Pedig már 7 hónapos. Én nem vagyok egy érzelgős fajta, így csak ámulok, hogy ilyen intenzív érzelmeim vannak a porontykám iránt. Persze a hátulütőivel együtt: krónikus feledékenység, szétszórtság, koncentrálás-képtelenség, mint anno 16 évesen... Ez most már így lesz életem végéig? Ti is éreztek ilyet? Vagy tök süsü vagyok?2009. máj. 29. 12:38
1/9 anonim válasza:
Szia!
Nekem 2 éves a kislányom és még mindig érzem ezt az érzést!
A feledékenységem, szétszórtságom stb. valamelyest már enyhült,de még meg van.
Nem vagy süsü, csak egy kedves, szerető anya!
Sok boldogságot, és jó egészséget nektek!
2/9 anonim válasza:
Nekem is fura,de úgy érzem jobban szeretem a fiam,mint a férjem/apukáját.
Féltékenység az nálam is van,a szétszórtság,feledékenység meg szinte végig kíséri az életem :-)
szerintem ez az érzés most teljesen normális,hiszen egy darabka belőlünk,a mi csodánk!
az én fiam is 7hónapos
3/9 anonim válasza:
Szintén ugyanez, szinte rajongással imádom a lányomat (8 hónapos) szegény párom mindig mondja, hogy ő már kiesett a kosárból nálam....
4/9 anonim válasza:
Detto, szerintem majd átalakul másmilyenné, de akkor is megmarad. Hiába, a legjobb érzés az anyaság. :D
5/9 anonim válasza:
még a könnyeim is kifolytak ahogy olvaslak titeket..tiszta szererlmes vagyok a kisfiamba..6 hónapos
6/9 anonim válasza:
Igen igen igen! :) Én már betegesnek gondoltam, de akkor nem vagyok egyedül. Ráadásul én még féltékeny is vagyok. Most jönnek a szomszédba új lakók 1 éves kislánnyal hát... hm. Az én fiam 9 hós, de már féltem, mi lesz ha elviszi egy csaj tőlem. Nem vagy süsü, csak SZERELMES! :)
7/9 anonim válasza:
Megnyugtató tudni, hogy más is így van ezzel, már én is bolondnak néztem magam szinte. Este elalvás előtt is ő az utolsó gondolatom (külön szobában alszik tőlünk). Képes vagyok elbőgni magam attól, mennyire szeretem. Kislányom 6 hónapos.
8/9 anonim válasza:
Nekem 2 fiam van(17 éves és 1 éves)és dúl a szerelem...mindegy,h hány éves,mindig is ezt fogjátok érezni.Én legalább is így vagyok ezzel.
9/9 A kérdező kommentje:
Köszi lányok! Olyan jó, hogy ti is így éreztek! Sok boldogságot Nektek is!
2009. máj. 29. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!