Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van az, hogy eleinte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy eleinte nagyon szerelmes tudok lenni aztán meg ez az egész érzés átalakul csak puszta szeretetté és nem vagyok már többé olyan lelkes, szerelmes?

Figyelt kérdés

:S

MIÉRT??

2011. jún. 1. 15:43
1 2 3
 11/28 Smartguy86 ***** válasza:
Akkor később miért nem tudod elfogadni a másikat úgy ahogy van? Ez a fő ok, amiért elmúlik?
2011. jún. 1. 15:58
 12/28 anonim ***** válasza:
Valószínűleg azért van ez,mert a pasik csak addíg tetszelegnek neked intenzíven,amíg meg nem kaphatják azt,amit akartak.
2011. jún. 1. 15:59
 13/28 A kérdező kommentje:

" Akkor később miért nem tudod elfogadni a másikat úgy ahogy van? "

Ki mondta, h erről van szó h nem tudom elfogadni a másikat az érzés elmúlása után?!?!?!?!?!?!?

2011. jún. 1. 16:00
 14/28 A kérdező kommentje:

A válasz írója 63%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 15:59

Nem volt szex sem

2011. jún. 1. 16:00
 15/28 Smartguy86 ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy ez sem mindig a pasi hibája. Kettőn áll igaz, de nem kell olyannal összejönni, akiről tudod, hogy csak lukra játszik - persze ha tudod...
2011. jún. 1. 16:01
 16/28 Smartguy86 ***** válasza:
Most írtad le, hogy számodra ezt jelenti a szerelem. Akkor most mégsem ezt jelenti? Akkor miért múlik el?
2011. jún. 1. 16:02
 17/28 A kérdező kommentje:

"Kettőn áll igaz, de nem kell olyannal összejönni, akiről tudod, hogy csak lukra játszik - persze ha tudod..."

Sosem volt ilyen

2011. jún. 1. 16:02
 18/28 Smartguy86 ***** válasza:
Vagy talán nem mersz elköteleződni valaki mellett, mert nem vagy benne biztos, hogy az jó döntés-e. Nem mélyülsz el vele a kapcsolatban, mert ki tudja...
2011. jún. 1. 16:03
 19/28 A kérdező kommentje:

"Vagy talán nem mersz elköteleződni valaki mellett, mert nem vagy benne biztos, hogy az jó döntés-e. "

Lehet h igen lehet h nem. Elmélyülök vele kapcsolatban mert akkor nem is lennék bele szerelmes de aztán meg nem tudom

Talán lehet azért mert fiatal vagyok

2011. jún. 1. 16:10
 20/28 anonim ***** válasza:

Ez a kulcsszó. Fiatal vagy:)

Erőlteted a szerelmet,ha pedig majd tényleg eljön,úgysem fogsz tudni mit csinálni ellene!

2011. jún. 1. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!