Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen okai lehetnek annak ha egy srác nem szexel a barátnőjével?
Fél éve együtt vagyunk és még nem szexeltünk... amikor kérdezem miért van ez folyton csak azt mondja hogy nehogy azt higgyem hogy velem van a baj.
Múltkor már annyira kivoltam hogy konkrétan rákérdeztem mikor csináljuk... azóta még az együttalvást is próbálja minél jobban halasztani
Kiborulok, mi lehet a baj?
A fiúd egy tejbetök! Az a jó, ha néha kibököd, a gondodat! Sőt! Az ilyenekért NE kérj bocsánatot, mert a sajnálkozással csak rontod a kapcsolatot. Őszinte beszéd kell, és ne fogadj el kifogást! Ha húzódozik, akkor szakíts vele, és mondd meg neki, hogy neked férfi kell, és ha eldöntötte végre, hogy ő férfi, vagy egy hülye kisfiú akar-e lenni, akkor szóljon!
Szerintem: Vagy homár, vagy folyton berezel, és fél a kudarctól, vagy nincs még kész rá, se a kapcsolatra, vagy a franc tudja, de ha gondolod én felajánlom magam, hogy ne kelljen nélkülöznöd! Szívesen megteszem amit a béna fiúd képtelen.
06-01 16:25
Ezek szerint még szenvedsz vele. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!