Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az ha eddig távkapcsolatban voltunk barátnőmmel és nyáron taliznánk és megpróbálnám lefektetni?
szerintem csupán még fiatal, és így fogalmazott a Kérdező :)
áhh.. Utolsó, hasonlók :/ mókás, én sem tudom igazán minek nevezni a "távkapcsolatot" de nem is ez számít, ugye? :)
12:18-as vagyok
Aczél nem tényleg ne az számít, hogy hogyan nevezzük :) a lényeg amit érzünk és ezen nálunk nem változtat az a csekély 2000 km-er :) Remélem nektek is összejön a találka és legalább fele annyira jó lesz mint a miénk mert az már akkor is nagyon jó :).
Utolsónak
Érdemes e várni? Csak a szex miatt nem ahhoz a környéken is találsz partnert. Viszont ha azt érzed amit az ilyen helyzetben lévők mint pl én akkor biztosra mondhatom, hogy érdemes várni.
13:07-es vagyok
Remélem nem veszitek támadásnak, csak kiváncsi voltam:)
Nekem sosem volt távkapcsolatom, de a környezetemben lévő távkapcsolatban élő embereket nagyon megviseli. Nem meglepő, hogy némelyiküknek van párhuzamos kapcsolata is. Ezért voltam arra kiváncsi, hogy a lényeg a testiségen van-e...
Mesélnétek arról, hogy ti hogyan élitek meg ezt az egészet? Te már találkoztál vele, de Aczél még nem...érdekelne mindkettőtök véleménye. Hogy bírjátok, hogy nem ölelhetitek át, nem csókolhatjátok meg, nem bújhattok hozzá, nem tud megvígasztalni, ha rossz kedvetek van...biztos nem egyszerű.
A másik, ami még nem hagy nyugodni...hogyan fogtak meg ennyire azok a lányok? Ez lenne az igaz szerelem? Szóval mégiscsak létezik?
Köszönöm a válaszod! Akkor ez több, mint a "majd találkozunk és megpróbálom lefektetni" dolog. Habár nem tudom az életkorotokat, de nem hinném, hogy tinik vagytok...ahhoz túl nagy az önuralmatok.
Ésés még valami, gondoltok a jövőre? Mi lesz majd a nagy találkozás után, mikor megint közétek áll a távolság? Vagy alapból nem számítotok hosszútávra?
Érdekes dolgokat tudtam meg:) Köszönöm:)
Lehet egy távkapcsolat is szenvedélyes és mindent elsöprő...de azért remélem, hogy én olyanba szeretek majd belé, aki a közelembe van:P
Minden jót kívánok! Süljön el jól a találkozás!...és hát eddig is volt valahogy, ezután is lesz;) talán közelebb költöztök egymáshoz...mert értem én, hogy a szex nem minden, de fusztráló, ha nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!