Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe akarom magam ejtetni, de utána el is akarom vetetni. Kell hozzá a szülő, illetve szülői aláírás a nőgyógyásznál?
Nem szeretném ennek az okát részletezni. Még nem töltöttem be a 18-at. Teherbe szeretném magam ejtetni egy sráccal, de nem akarom megtartani. Az okát ne kérdezzétek, nem mondom meg miért.
Kérlek normális válaszokat írjatok. Köszönöm.
hitesd el vele hogy terhes vagy és késik már nemtom hány hete (nem fogja ellenőrizni...) aztán végül mégis jöjjön meg és derüljön ki hogy csak a stressz miatt késett.
nem ölsz embert nem lesz testi bajod stb
persze ettől még egy hazudozó ribi maradsz de még mindig jobb
Soha senkit nem szoktam ezen az oldalon elhordani, de most lenne kedvem cifrákat beszólni neked, KEdves Kérdező!
Ekkora butaságot még életemben nem hallottam, mint amit Te most tervezel! A teherbe eséshez nem kell szülői hozzájárulás, viszont egy abortuszhoz 18 év alatt mindenképp. Az a "valami", vagy "izé", "amit" Te el akarsz vetetni, pusztán passzióból, egy kis emberpalánta, akinek nagy valószínűséggel, mire észreveszed a terhességet, már dobog a pici szíve..és nem a szakkönyvekből tudom, hamarosan szülök, életem legszebb élménye ez a parányi gyermek a szívem alatt..
Nem értem miért nem lehet azt kamuzni, hogy terhes vagy, előttem már leírták többen, hogyan tudod megbuherálni a tesztet, ha annyira úgy van, még uh képet is tudsz netről letölteni, előhívatni...remélem mire soraimat leírom, neked megjött az eszed, és nem akarod tönkretenni az életed, ekkora ökörséggel!
A legjobbakat kívánja egy 36 hetes kismama!
aki itt kérdez az vállalja azt hogy pozitiv és negativ véleményeket is kap
3értelmeset láttál?itt mindenki értelmes,csak te nem..
Neked nem tanították meg,hogy életekkel nem játszunk?!
Neked is mindent megadtak a szüleid,csak egy kib*aszott nagy pofont nem,valószínűleg.
Értelmetlen kis k*rva vagy,nézz körül már a világban,milyen problémák vannak,és aztán gondolj bele,hogy te saját magadnak akarsz generálni...
Ekkora hülyeséget komolyan...felfogod te,hogy az egy kezdődő élet?!Ez nem csak egy abortusz...ez nem így megy....
Istenem,mennyi pár van,akik szeretnének babát,de nem sikerül nekik,mennyi pár van,akik elvetélnek,mennyi van,akiknek beteg gyerekük születik..Gondolj már rájuk is légyszíves,kicsit nézz körül a világban,és ne csak magadra gondolj!
Komolyan mondom néha fáj ezt az oldalt olvasni. Hogy lehet ilyet egyáltalán megkérdezni? Hogy gondolhat egyáltalán valaki ilyenre? Az anyai ösztönből egy hajszálnyi sincs benned? Gondolj bele, megcsinálod ezt a marhaságot. Mire végeztek veled, zokogni, bömbölni fogsz, és sztem nem csak a fizikai fájdalomtól. Úgy látszik, most még nem vagy képes felfogni, mivel játszadoznál. De ha látnád a magzatot, amit (elnézést a fogalmazásért, valahogy érzékeltetni kell a súlyosságát) kikaparnak belőled Te mit éreznél? Remélem ennyi negatív komment után meg sem fordul a fejedben ilyen többet.
U.I.: Örülök hogy nem az én barátnőm vagy, az ilyenek után érzem teljesen igaznak a mondást: "Minél több embert ismerek meg, annál jobban szeretem az állatokat".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!