Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szülő megszabhatja a fiának,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülő megszabhatja a fiának, hogy kivel járhat és kivel nem?

Figyelt kérdés

24F és apukámnak nem tetszik a lány akivel járok, azt mondta nem szeretné, ha feljönne (még velük lakok). A lány 13 éves, az a baja hogy szerinte túl fiatal nekem. Elköltözni sajnos még nem tudok, mivel egyetemre járok :(

A korkülönbséget taglaló kioktatásokra nem vagyok kíváncsi!

2011. máj. 15. 21:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem csoda, hogy nem tetszik neki, ahogy egy kislányt megrontasz! Gondolkozz már! -.-
2011. máj. 15. 21:46
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Ez büntetendő, ember!
2011. máj. 15. 21:48
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

a szüleid lakása, a szüleid szabályai. ha nem tetszik költözz el.

am apádnak igaza van

2011. máj. 15. 21:48
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
s miről szoktatok beszélgetni? hogy mi volt a jele az oviban vagy mi?
2011. máj. 15. 21:54
 5/16 AVATAR282827 ***** válasza:
100%
igazából tényleg nagy ez a korkülönbség de ez teljesen a te dolgod, szarjál rá azokra akik b...tatnak vele...viszont...a helyzetet teljesen átérzem...szintén 24/F és én is a szüleimmel lakok...nem igazán tudnak szabályozni, mert megélek magam is, viszont általában hallgatok rájuk, mert sem rosszat nem akarnak, se nem mondanak hülyeséget...egy külső szemlélő mindig jobban látja a helyzetet...és hidd el ha azt mondják nem lesz ez jó azzal nem bántani akarnak, csak segíteni szeretnének...de tényleg...a lánynak még sokat kell tapasztalnia, és nem te leszel az utolsó pasija...de ez rajtad is múlik...viszont azért jól gondold meg mit akarsz tőle...
2011. máj. 15. 22:04
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Osztom a 21:48-as véleményét.

Amúgy majd egy 4-5 év múlva nem lesz annyira durva ez a 11 év különbség.

2011. máj. 15. 22:04
 7/16 anonim ***** válasza:
100%

"A korkülönbséget taglaló kioktatásokra nem vagyok kíváncsi!"

Pedig jobban tennéd, különben a rendőr bácsik meg rád lesznek kíváncsiak!!

2011. máj. 15. 22:05
 8/16 A kérdező kommentje:
Én is szűz vagyok, tehát még nekem is sokat kell tapasztalni :)
2011. máj. 15. 22:11
 9/16 anonim ***** válasza:
54%
PEDOMACI!!!!!!!!!!!NÉGY!!!!!!!
2011. máj. 15. 22:13
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

Egy részről becsülöm, hogy kivárod ameddig 'ivarérett' lesz a lány, és nem csak szórakozol vele mint a legtöbb tizen huszonéves.

Más részről ha vagy az ő vagy a te szüleidnek elpattan a cérna, simán rád uszíthatja a rendőrséget. Sajnos a mai világban az ember jó hírének elrontásához elég, ha van egy haragosa és rossz időben, rossz helyen van.

valószínüleg ettől kíván óvni apukád is.

2011. máj. 15. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!