Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szülő megszabhatja a fiának, hogy kivel járhat és kivel nem?
24F és apukámnak nem tetszik a lány akivel járok, azt mondta nem szeretné, ha feljönne (még velük lakok). A lány 13 éves, az a baja hogy szerinte túl fiatal nekem. Elköltözni sajnos még nem tudok, mivel egyetemre járok :(
A korkülönbséget taglaló kioktatásokra nem vagyok kíváncsi!
nos egyetem???
dolgozz mellette és költözz el .fizess magadnak mindent ,lásd el magad és akkor már nemmondhatják meg!!
én már elkeztem ezen dolgozni!:nem zsebpénztrkérek hanem fogom magam és elmegyek dolgozni hétvégén (épikezés stb...)(ismerősnél)
te már fenőtt vagy neked van jobb lehetőséged munka terén!!
abba nem szólhatnak bele ha jogi keretek közt sexelsz!
de itt más a helyzet!
14/f
Gyakorlatilag megszabhatja, etikailag vitatható, de szüleidnél laksz ergo az van amit ők mondanak, ha nem tetszik költözni kell.
Csak kíváncsiságból a lány szülei találkoztak már veled? Mert nekik aztán tényleg van beleszólásuk a lányuk életébe, akár tetszik neketek akár nem.
14 évesen egy 26 éves fiúval jártam, egyikünk szülei sem voltak kiváncsiak ránk, amin akkor nagyon meg voltam sértődve, de így 23 évesen belátom, hogy tök igazuk volt.
Az én szüleim akkor sem mondták, hogy nem találkozhatok vele, csak azt, hogy ő nem jöhet fel hozzánk. Tehát végülis nem szabták meg, hogy kivel járok, csak nem voltak kiváncsiak a pasira. Amíg nem vagy képes önállósodni, ne is nagyon várj mást, ott laksz velük, gondolom nem dolgozol (mert akkor el tudnál költözni), ők tartanak el. Egyébként szerintem "megszabni" nincs joga, de véleménye mindenkinek lehet, a szülők meg általában nem beszélnek marhaságot (az enyémeknek legalábbis így visszatekintve szinte mindig igazuk volt).
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!