Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teherbe akarom magam ejtetni, de utána el is akarom vetetni. Kell hozzá a szülő, illetve szülői aláírás a nőgyógyásznál?
Nem szeretném ennek az okát részletezni. Még nem töltöttem be a 18-at. Teherbe szeretném magam ejtetni egy sráccal, de nem akarom megtartani. Az okát ne kérdezzétek, nem mondom meg miért.
Kérlek normális válaszokat írjatok. Köszönöm.
Nagyon ellenem vagytok...
Akkor elmondom, hogy miért akarom.
Van egy nő aki a mostani barátomtól terhes. A barátom azt mondja, hogy engem szeret meg minden, de a másik lánynak eleinte azt mondta, hogy vetesse el, de most meg már nem is érdekli. És ha én most teherbe esnék tőle, akkor mit mondana a barátom a csajnak, erre lennék kíváncsi, és hogy mit reagálna. És jó lenne ha nem hurrognátok le. Meg ez hülyeség, hogy mindenki engem nézne, ha a korházba vetetném el, mert azt se tudnák, hogy miért is mentem én oda.
Csak ismételni tudom magam: undorító vagy. Ha ilyen alantas húzásokra képes vagy, akkor minek kell ahhoz tényleg teherbe esned? Kamuzd be, hogy terhes vagy, és kész. Remélem, miután kibukik a dolog, a srácnak lesz egy-két kedves "szava" hozzád.
Ne egy ártatlan életnek vess véget azért, mert te ilyen undorító kis riherongy vagy.
Miért nem nyírsz ki egy vasúti vagonban ülő családot, ha mondjuk szeretnéd felhívni magadra a figyelmet? (ez csak egy példa, remélem felfogod).
Tudod, ez undorító dolog, hogy egyesek mire képesek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!