Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szülő lennél (vagy ha az vagy) mit mondanál erre?
"Anya, apa a hétvéget szertném a barátnőméknél tölteni"
16 évesek vagyunk, 3 hónapja járunk. Az ő szülei eléggé engedékenyek, az én szüleim kicsit konzervatívabbak.
16F
Én elengednélek, de sunyiban beszélnék a lány szüleivel, hogy azért ne legyen ... na érted az ... 3 hónap járás után még ne, egy év után már lehet, hogy a szüleivel se beszélnék
Bár még nem vagyok szülő
17/F
Én szülő vagyok!!
Egy hibámvan, hogy nagyon - na nem annyira - engedékeny vagyok. :)
Ha azt mondom, hogy ekkor és ekkor hazajössz és tényleg haza is jössz, akkor bármikor elengedlek.
Szólj nekik, nincs olyan dolog a világon, amit ne lehetne megbeszélni, akármilyen konzervativak is. Bár nem tudom, Én nem ismerem nagyon ezt a tipust.
a 10:06 os vagyok, na igen 10:23 as nak igaza van, tőlem is megkérdezik hogy hol leszek, és ha tudják semmi gond nincs, ismerik a barátaim, nem füvezek nem cigizek, inni iszok de nem részegségig szal megbíznak bennem. Ha meg nem engednek el mert gyereknek tartanak akkor bizony hozd zavarba őket:)
én már sokszor csináltam és bevált:) gondolok itt olyanra(azt hiszed hogy gumi nélkül d*gnánk, vagy miért nem engedsz el? eléggé felnőttek vagyunk hogy el tudjam/uk dönteni hogy mit akarunk, és amúgy sem d*gni akarunk hanem egymás társaságát élvezni) na erre úgy zavarna fog jönni hogy azt mondja igen:))) de ezt csak akkor mond ha normálisan nem enged el:)
én e nyárig azt hittem anyámékról hogy konzervatívak, rossz fejek lesznek, de nyáron szóbajött hogy lesz egy házibuli, csak hely nem volt, és felajánlották hogy elutaznak:) majdnem bőgtem (fiú létemre) hogy ilyen rendes szüleim vannak és ezért elutaznak:) jó volt a buli is:) most más nem jut az eszembe :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!