Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sűrgősen kellene egy 72órási tabletta, kell hozzá szülő?
Figyelt kérdés
Nem kéne, hogy a szülők megtudják, az orvoshoz kell a szülő vagy elég egy nagykorú is? (nem nekem kell,egy ismerős..)2011. márc. 3. 23:13
1/9 anonim válasza:
szerintem még nagykorú sem kell.
2/9 anonim válasza:
tutira nem kell.. de sztem bemégy egy gyógyszertárba és már vehetsz is.. siess
3/9 anonim válasza:
nem kell hozzá doki sem.
gyogyszertarban siman lehet venni.
kicsit draga, de olcsobb mint egy abortusz vagy esetleg egy gyerek...
FUTÁS :D :D :D
4/9 anonim válasza:
"tutira nem kell.. de sztem bemégy egy gyógyszertárba és már vehetsz is.. siess"
Ez azért nem igaz. Vény nélkül nem kapható. Elmész orvoshoz, felírja, aztán kiváltod. Nem kell hozzá szülő.
5/9 anonim válasza:
"nem kell hozzá doki sem. "
Hol a pic*ban éltek ti basszus? Miért ne kellene doki?
VÉNYKÖTELES, fogjátok már fel!!!!
6/9 anonim válasza:
Vény kell hozzá, és ezáltal doki is, de se nagykorú, se szülő nem.
7/9 anonim válasza:
A 72 órás tabletta VÉNYKÖTELES!
Előbb legalább utána kéne nézni a dolgoknak, nem baromságokat írni.
Pfff...
L/24
8/9 anonim válasza:
nem kell szülő se nagykorú, de el kell menni előtte orvoshoz aki ad neki receptet. csak így adhatják ki gyógyszertárban. elég drága 5-6000 ft. és ami még fontos hogy 16 éves kor alatt nem adják ki.
9/9 anonim válasza:
Én 16 alatt is kaptam, persze lehet, h azóta változott a szabályozás, de szerintem az lenne a logikus,hogy bármely korosztály kapjon, mert még mindig jobb egy hormon tartalmú tabletta ideiglenes hatása, mint egy abortusz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!