Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom felizgult egy nőre a strandon. Ugye nem csak én reagálom túl?
Szóval. Tudom, hogy egy undorító senki vagyok (105 kg vagyok, leadtam már 20-at, de ez akkor is rengeteg). Barátom szerint én tökéletes vagyok neki, én vagyok a legszebb, stb..
Tegnap voltunk strandon, és nagyon megbámulta a nőket. Már ez is zavart.. De hogy utána fel is állt neki, hát azon eléggé kiakadtam.. Inkább mondtam, hogy megjött (pont aktuális..) és menjünk haza.
Azóta nem veszem fel neki a telefont, egyszerűen nem bírom.. :( Nagyon rosszul esett..
Én 17/L, ő 20/F, 1,5 éve vagyunk együtt
Nem megbántani akarlak, de ne lepödj meg.
Azért valljuk be öszintén, nem éppen a normális súlycsoportba tartozol, ha csak nem 230 magas vagy.
Férfiból van, kell a szemét legeltetnie. Te tuti nem nézel rá más Férfiakra.
Azt remélem tudod, hogy a férfiak nem tudják akarattal szabályozni a merevedésüket. -.-"
Annyira de annyira hülyeség ilyenen felkapni a vizet. Egyszerűen nem tehet róla, ez egy feltételes reflex, amit ő nem tud szabályozni. Attól még ugyanúgy szeret, hogy az agyában a csupasz szexi női test össze van kötve a merevedéssel. (még jó, hogy össze van kötve, ez mindenkinél így van)
Nőj fel!
És kérj tőle bocsánatot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!