Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a barátom hagyná, hogy bikini felső nélkül napozzak a strandon?
Figyelt kérdés
Látta,hogy a fele cicim fehér,másik része barna,ott ahol érte a Nap.Megkérdezte,hogy miért nem rakom inkább ki?És tök komolyan gondolta.Azt mondja,ha az utcán sétálok,akkor ne csináljam,de ha strandon vagyok,napozok,akkor nyugodtan.
Ez normális?Mert szerintem egyáltalán nem.Nem érez semmi féltékenységet?:S
2011. jún. 30. 23:17
2/8 A kérdező kommentje:
19
2011. jún. 30. 23:22
6/8 napietus válasza:
az normális, hogy hagyná, mivel nem a gyámod. szerintem felső nélkül napozni nem normális, de ez csak az én véleményem.
7/8 anonim válasza:
sztem tok normalis!max oromet szerzel a ferfiaknak:)en lehet hogy kicsit perverz vok,de sztem az se lenne valami komoly,ha nem takarnak a melleket.
8/8 anonim válasza:
A nők 18-30 közt nem normálisak. :D
Szeretnéd hogy féltékeny legyen rád? Annak kellene lennie? Félnie kellene attól hogy a strandon, miközben vele vagy odajön egy ismeretlen férfi akinek te szívesen fogadod a közeledését?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!