Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom felizgult egy nőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom felizgult egy nőre a strandon. Ugye nem csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Szóval. Tudom, hogy egy undorító senki vagyok (105 kg vagyok, leadtam már 20-at, de ez akkor is rengeteg). Barátom szerint én tökéletes vagyok neki, én vagyok a legszebb, stb..

Tegnap voltunk strandon, és nagyon megbámulta a nőket. Már ez is zavart.. De hogy utána fel is állt neki, hát azon eléggé kiakadtam.. Inkább mondtam, hogy megjött (pont aktuális..) és menjünk haza.

Azóta nem veszem fel neki a telefont, egyszerűen nem bírom.. :( Nagyon rosszul esett..

Én 17/L, ő 20/F, 1,5 éve vagyunk együtt

2011. máj. 23. 19:35
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon rosszul eshet neked, és teljes mértékben megértelek. DE!!! Nem vagy egy undorító senki! Lehet, hogy 105kg vagy, de ez az eset ne törjön meg. Fogyózz tovább, hajrá, érd el a célod, amire vágysz. És, kérlek beszélj a barátoddal. Lehet, hogy bunkó dolog, mert nézegette a lányokat, a felizgulás még nem olyan nagy bűn. Ezt az egyet meg lehet bocsátani. De...ha még egyszer előfordul a dolog, akkor hagyd a fenébe! Viszont, ha tényleg nagy lelki karcot kaptál, akkor ne próbáld meg a megbocsájtást, mert minden kisebb összezördülésetekkor fel fogod hozni ezt.

Nehéz ügy tényleg. Én nem is tudom mit tennék a helyedben!

20/L

2011. máj. 23. 19:41
 2/34 anonim ***** válasza:
77%
Ezt legalább megbeszélted vele? Vagy csak saját magaddal?
2011. máj. 23. 19:42
 3/34 A kérdező kommentje:

Ha egyszer én vagyok neki a legszebb, akkor ne izguljon rá másra, hanem csak rám..

beszélni még nem tudok vele.. :S

2011. máj. 23. 19:42
 4/34 anonim ***** válasza:
82%

ha azt mondja hogy te vagy neki a legszebb, akkor SZERELMES :-)

Telejsen természetes a reakciód. Term. féltékenység Hiszen ő is férfiből van, miért ne fordulhatna vele ilyen elő? van akinek akarata ellenére történik ez. Ám ne búslakodj. Kitartás és álom alakod lehet, de ha igazán szeret Téged, úgy sem hagy el. :-)

2011. máj. 23. 19:43
 5/34 A kérdező kommentje:

Vele még inkább nem beszéltem, előbb magamban kell lerendezni a dolgokat, utána tudok normálisan beszélni erről..

De egyértelmű a dolog..

6/34 anonim ***** válasza:
90%
Hát valahol megértelek, hogy kiakadtál, de ez a férfiaknál természetes reakció. Ez nem azt jelenti, hogy te nem tetszel már neki. És nem hiszem, hogy undorító senki lennél, de az semmiképp nem vonzó, ha valakinek ennyire alacsony az önbecsülése. Beszéljétek meg, ha ennyire mélyen érintett, de a barátod pasi, abból, hogy nem beszélsz vele nem fogja megérteni, hogy mi a baj. A szájukba kell rágni...
 7/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Először is, én biztos vagyok benne, hogy nem vagy "undorító senki".

Azt viszont meg kéne beszélned a barátoddal, hogy zavar téged, ha megbámul más nőket.

Viszont azon nem nagyon tud változtatni, hogy mikor áll fel neki...

De ha nem nézi őket, akkor nem jön izgalomba, itt a lényeg. Szóval beszéld meg vele minél előbb.

8/34 anonim ***** válasza:
12%

...lehet nem vagy neki elég jó... én is megnézem a csajokat. a férfiaknál ez természetes :P

17/F

2011. máj. 23. 19:44
 9/34 anonim ***** válasza:
73%
Hát...elég nehéz ügy, nem lennék a helyedben. Döntsd el sztem, h ez még belefér-e neked a kapcsolatodba
 10/34 anonim ***** válasza:
76%
Elhiszem, hogy rosszul esett a dolog, de... Persze, a barátod szeret Téged úgy, ahogy vagy. De egy 105 kg-s nő nem túl vonzó egy férfi számára, főleg ha a strand tele van 70 kg-s lányokkal. Persze, hogy megnézi őket - és megértem, hogy rosszul esik, nekem is rosszul esne -, de csak legeltette a szemét. A merevedése meg természetes reakció volt arra, amit látott. Tényleg megértem, hogy rosszul esik, én is nagyon rosszul érezném magam miatta, bár megbeszélném vele. De az is fontos, hogy Te is folytasd a mozgást, a diétát, és elérd azt az alakot, amit szeretnél, és akkor folyamatosan rajtad legelteti majd a szemét. :) 20N
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!