Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom felizgult egy nőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom felizgult egy nőre a strandon. Ugye nem csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Szóval. Tudom, hogy egy undorító senki vagyok (105 kg vagyok, leadtam már 20-at, de ez akkor is rengeteg). Barátom szerint én tökéletes vagyok neki, én vagyok a legszebb, stb..

Tegnap voltunk strandon, és nagyon megbámulta a nőket. Már ez is zavart.. De hogy utána fel is állt neki, hát azon eléggé kiakadtam.. Inkább mondtam, hogy megjött (pont aktuális..) és menjünk haza.

Azóta nem veszem fel neki a telefont, egyszerűen nem bírom.. :( Nagyon rosszul esett..

Én 17/L, ő 20/F, 1,5 éve vagyunk együtt

2011. máj. 23. 19:35
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
58%
Nem akarja megdugni, ez ösztön!
2011. máj. 23. 19:53
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nem tehet a barátod arról, ha feláll neki.

De nehogy már akkor bámulja meg a nőket, ha ott vagy mellette! Beszélj vele, ha nem veszi a lapot, és máskor is csinálja, akkor bámulj meg te is helyes pasikat, akkor majd észreveszi magát.

2011. máj. 23. 19:54
 23/34 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem kezdj el biológia órára járni. A férfiak nem tudják kontrolállni hogy mikor áll fel. A semmitől is felállhat nekik.

Másodszor meg nem nyafogni kell hanem lefogyni. Nem a fiúd miatt hanem magad miatt. A túlsúly nagyon veszélyes az egészségre. Ha nem vagy képes megbeszélni vele akkor nem vagy érett a párkapcsolatra.

2011. máj. 23. 19:54
 24/34 anonim ***** válasza:
76%

Szia!

Az h felállt neki, még semmit nem jelent. Ő is elég fiatal, nem biztos h tud uralkodni a testén. Gondolj bele, lehet h látsz egy tök jó pasit (hiába h nem kifejezetten a pasikat nézegeted, mert ugye neked ott van Ő), csak éppen rajtad ez "nem mutatkozik szemmel láthatóan"... Az már gáz lenne, ha beszólogatna a csajoknak úgy, hogy ott vagy mellette. Ilyet is láttam már!!! Meg az is gáz lenne, ha a pasikat nézegetné...

Örülj neki, hogy egészséges, jó ízlése van és TÉGED választott! Hívd fel. Egyébként hidd el, minden pasi megnézi a nőket, mert ahogy ők mondják, hűséget fogadtak, nem vakságot!

35L

2011. máj. 23. 19:55
 25/34 anonim ***** válasza:
48%
Ja, és mondom, lehetne mondani, hogy csak tudatlan vagy biológiából. De a barátod ne ezért hagyjon a fenébe, mert tudatlan vagy, hanem ahogy kezeled a problémákat, nem megbeszélni próbálod első körben, hanem nem veszed fel neki a telefont. Még az is lehet, hogy azt se tudja mi a problémád. Ilyen nővel csak egyre rosszabb lesz! Az hogy 105 kiló vagy csak ráadás, bár én a barátnőmet 200-al is elfogadnám úgy ahogy van, de ő nem ilyen hülye p.icsa.
2011. máj. 23. 19:56
 26/34 anonim ***** válasza:
26%
Csak azt nem értem, most nem szakítasz, ezek után mit vársz? És tőlünk milyen választ vársz? 100-ból 98 szakítana, nem várná meg míg megcsalják.
2011. máj. 23. 19:58
 27/34 anonim ***** válasza:
47%
az h téged választott nem azt jelenti h nincs nálad szebb lány hanem azt h beléd szerelmes...ha lát egy szebb lányt feláll neki nem tudja irányitani ez történik. ezpedig két dolgot jelent egy h a csaj szebb nálad ami ha 105 kg vagy akkor elképzelhető kettő h ivarérett férfiember aki ha egy nemzőképes nőt lát feláll neki. ez bizony ilyen. viszont az h veled ment haza azt jelenti h te kellesz neki
2011. máj. 23. 19:59
 28/34 anonim ***** válasza:
73%

Nem lenne Veled, ha nem szeretne, hidd el.

És az, hogy felállt neki, tök természetes reakció - ne csinálj belőle nagy ügyet (Neked is "megtetszhet" más pasi, attól még nincs itt a világvége).

2011. máj. 23. 19:59
 29/34 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj kérdező, de a férfiaknál a merevedés sokszor nem befolyásolható. Sokszor teljesen ártatlannak tűnő dolgok is kiválthatják, ezért felesleges haragudni, ami úgymond egy olyan "reflex", amit ő nem igazán tud befolyásolni.

Az, hogy megnéz nyíltan és megbámul más lányokat, az valóban elég nagy tiszteletlenség. Persze nem vakságot fogadott, de a párunk jelenlétében bámulni más nőt nem illik. Beszéld meg vele inkább, és ne sértődj meg ezen!

2011. máj. 23. 20:01
 30/34 TOMAtm ***** válasza:
45%

20 éves a srác ilyenkor még egy formásabb kecskére is fell kellene neki h álljon,mire számítasz?nem akaratos dolog,működnek a hormonjai.attól még téged szeret,csak tudod mi FÉRFIAK vagyunk és a sok százezer éves ösztönök működnek(állatok vagyunk mi mindahányan!).ha ezt túlreagálod az már gáz.

azmeg h undorító senki vagy csak akkor igaz ha annak tartod magad.

2011. máj. 23. 20:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!