Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom felizgult egy nőre a strandon. Ugye nem csak én reagálom túl?
Szóval. Tudom, hogy egy undorító senki vagyok (105 kg vagyok, leadtam már 20-at, de ez akkor is rengeteg). Barátom szerint én tökéletes vagyok neki, én vagyok a legszebb, stb..
Tegnap voltunk strandon, és nagyon megbámulta a nőket. Már ez is zavart.. De hogy utána fel is állt neki, hát azon eléggé kiakadtam.. Inkább mondtam, hogy megjött (pont aktuális..) és menjünk haza.
Azóta nem veszem fel neki a telefont, egyszerűen nem bírom.. :( Nagyon rosszul esett..
Én 17/L, ő 20/F, 1,5 éve vagyunk együtt
Valóban nem tehet a barátod arról, ha feláll neki.
De nehogy már akkor bámulja meg a nőket, ha ott vagy mellette! Beszélj vele, ha nem veszi a lapot, és máskor is csinálja, akkor bámulj meg te is helyes pasikat, akkor majd észreveszi magát.
Szerintem kezdj el biológia órára járni. A férfiak nem tudják kontrolállni hogy mikor áll fel. A semmitől is felállhat nekik.
Másodszor meg nem nyafogni kell hanem lefogyni. Nem a fiúd miatt hanem magad miatt. A túlsúly nagyon veszélyes az egészségre. Ha nem vagy képes megbeszélni vele akkor nem vagy érett a párkapcsolatra.
Szia!
Az h felállt neki, még semmit nem jelent. Ő is elég fiatal, nem biztos h tud uralkodni a testén. Gondolj bele, lehet h látsz egy tök jó pasit (hiába h nem kifejezetten a pasikat nézegeted, mert ugye neked ott van Ő), csak éppen rajtad ez "nem mutatkozik szemmel láthatóan"... Az már gáz lenne, ha beszólogatna a csajoknak úgy, hogy ott vagy mellette. Ilyet is láttam már!!! Meg az is gáz lenne, ha a pasikat nézegetné...
Örülj neki, hogy egészséges, jó ízlése van és TÉGED választott! Hívd fel. Egyébként hidd el, minden pasi megnézi a nőket, mert ahogy ők mondják, hűséget fogadtak, nem vakságot!
35L
Nem lenne Veled, ha nem szeretne, hidd el.
És az, hogy felállt neki, tök természetes reakció - ne csinálj belőle nagy ügyet (Neked is "megtetszhet" más pasi, attól még nincs itt a világvége).
Ne haragudj kérdező, de a férfiaknál a merevedés sokszor nem befolyásolható. Sokszor teljesen ártatlannak tűnő dolgok is kiválthatják, ezért felesleges haragudni, ami úgymond egy olyan "reflex", amit ő nem igazán tud befolyásolni.
Az, hogy megnéz nyíltan és megbámul más lányokat, az valóban elég nagy tiszteletlenség. Persze nem vakságot fogadott, de a párunk jelenlétében bámulni más nőt nem illik. Beszéld meg vele inkább, és ne sértődj meg ezen!
20 éves a srác ilyenkor még egy formásabb kecskére is fell kellene neki h álljon,mire számítasz?nem akaratos dolog,működnek a hormonjai.attól még téged szeret,csak tudod mi FÉRFIAK vagyunk és a sok százezer éves ösztönök működnek(állatok vagyunk mi mindahányan!).ha ezt túlreagálod az már gáz.
azmeg h undorító senki vagy csak akkor igaz ha annak tartod magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!