Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom felizgult egy nőre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom felizgult egy nőre a strandon. Ugye nem csak én reagálom túl?

Figyelt kérdés

Szóval. Tudom, hogy egy undorító senki vagyok (105 kg vagyok, leadtam már 20-at, de ez akkor is rengeteg). Barátom szerint én tökéletes vagyok neki, én vagyok a legszebb, stb..

Tegnap voltunk strandon, és nagyon megbámulta a nőket. Már ez is zavart.. De hogy utána fel is állt neki, hát azon eléggé kiakadtam.. Inkább mondtam, hogy megjött (pont aktuális..) és menjünk haza.

Azóta nem veszem fel neki a telefont, egyszerűen nem bírom.. :( Nagyon rosszul esett..

Én 17/L, ő 20/F, 1,5 éve vagyunk együtt

2011. máj. 23. 19:35
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Ha egyszer velem van, ne akarjon már más lányt megd*gni.. Ennyire megtisztelhetne. Én sem izgulok rá más pasikra, pedig lenne kire..
2011. máj. 23. 19:46
 12/34 anonim ***** válasza:
74%
Könyörgöm, akkor az legyen az első, hogy beszéld meg vele. Jó, nyilvánvaló, hogy megnézte a csajokat, de valószínűleg túlreagálod a dolgot. Komolyan, beszéld meg vele, ne egymagad akard "megoldani".
 13/34 A kérdező kommentje:
Mind1, többet úgysem megyek strandra.. max jövőre...
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Hát mi is soxor voltunk strandon,de még egyszer sem állt fel neki.Igaz,hogy nem is bámulja a nőket.(ott legalábbis)
2011. máj. 23. 19:47
 15/34 anonim ***** válasza:
71%

Hát egy kicsit túlreagálod.

Azt elhiszem, hogy nem esik jól (én se sokkal vagyok könnyebb, ezt hozzáteszem), de ez inkább saját magad miatt van, mert rosszul viseled, hogy más is tetszik neki.

Ez meg egy teljesen normális, simán testi reakció, amit nem direkt csinál. Egy fiatal srác, neki attól is feláll, ha a lába között huzat van. :)

Gondolj erre úgy, mintha egy striptíz bárban lenne, vagy ha a playboyt lapozgatná: akkor is felállna neki.

Te meg tedd a kezed a szívedre: fogadjunk, hogy nem fogadtál vakságot, és ha van egy kép egy félmeztelen sztárról, aki tetszik, biztos megnézed, és ha szembejön egy helyes, jó testű srác a strandon, te se fogsz elfordulni, hogy fúúúúúj. :DDD (Nyugi: én se.)

Annyi a különbség, hogy rajtad nem lesz nyilvánvaló, hogy tetszik, amit láttál, rajta meg igen.

És ha megnézi???

Nem velük van együtt 1,5 éve, és nem velük ment a strandra, hanem veled. Hidd el, ha nem tetszenél neki meztelenül, fürdőruhában, nem szeretne testestől-lelkestől, biztos nem vagytok együtt. Senki se kényszeríti, magától döntött így.

De arra vigyázz, hogy a súlyod ugyan nem rettenti el, de ha folyton hisztizel miatta, az viszont igen!

A helyedben írnék neki egy e-mailt, vagy egy sms-t, hogy neked ez most rosszul esett, de ettől még szereted, és találkozzatok.

2011. máj. 23. 19:47
 16/34 anonim ***** válasza:
73%
ő hány kg?
2011. máj. 23. 19:48
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
Na ilyenkor jönnek a tévképzetek, amikor nem beszélnek meg a párok dolgokat.
2011. máj. 23. 19:48
 18/34 anonim ***** válasza:
88%

elárulom az én barátom ugyanilyen!

és még starndon sem kell lennünk hozzá, elég ha vmi csajjal beszélget

és én 45 kg vagyok a 160cm mellé....

2011. máj. 23. 19:50
 19/34 anonim ***** válasza:
33%
nem vagy undorító senki. De azért a 105 kg sok ha nem vagy hozzá elég magas. Veled van, nyilván be jössz neki.
2011. máj. 23. 19:50
 20/34 Tyler913 ***** válasza:
59%

Szerintem túlreagálod.Nálunk,férfiaknál teljesen természetes,hogy megnézzük a szép nőket,az erekció meg aztán végképp irányíthatatlan dolog,"magától" történik.És MINDEN férfi megnézi a szép nőket,csak valamelyik letagadja.

De ahogy az előző is írta,ha Veled megy ki a strandra,és Veled megy haza,ha Veled bújik ágyba,akkor az azt jelenti,hogy Téged választott,és nem akárki mást.Tehát elfogadott 100 kilósan is.Elhiszem,hogy rosszul esett Neked ez a történet,de szerintem ne rendezz féltékenységi jelenetet.

2011. máj. 23. 19:51
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!