Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szégyell? Vagy ne akadjak ki ezen hogy nem tesszük ki közösségire?

Figyelt kérdés

több mint 1,5hónapja járok a pasimmal, és az elején megdumáltuk hogy nemrakjuk ki közösségi oldalra hogy kapcsolatban, de az egyedülállót leszedtük, semmilyen családi állapot nincs kint egyikünknek sem, meg közös kép sem. Ő azt mondja nemkell neten élni a magánéletünket.

Mostmár rosszul esik, vajon szégyell? Gondolkodtam hogy irok valami az üzifalára, pl. egy szivecskét, de az meg olyan szánalmas...

De hazavitt bemutatni az apjának:) meg vasárnap volt meccse és félidőben odajött hozzám és megcsókolt meg mikor lecserélték végig ott állt velem és fogta a kezem, szóval tuti láttak a csapattársai is meg a nézők is.

Ja meg ismerem a legjobb haverját... nemrég voltunk velük bulizni meg még 3ismerősükkel, előttük is csókolot meg ölelgetett.

2011. máj. 17. 19:45
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

ilyen fiút akarok!

1. nem a neten éli az életét,

2. tudja, mit jelent a diszkréció szó

3. ismeri az igazi értékeket: az apjának bemutat és a csapattársai előtt is egyértelművé teszi, h veled van

2011. máj. 17. 19:54
 12/22 A kérdező kommentje:
nem mondja hogy szeret:) én mondtam neki h csak akkor mondja ha 1000%ra érzi nemkell h mindig mondja:)
2011. máj. 17. 19:55
 13/22 anonim ***** válasza:
egész véletlenül nem Győri vagy?
2011. máj. 17. 19:57
 14/22 anonim válasza:
Bemutatott apjának, nem? tehát tuti nem szégyell! fogja a kezed, megcsókol mások előtt, tehát vállal. az hogy nem rakja ki nem a világ vége, van aki nem szereti a magánéletét ott élni, sztem gyomorforgató dolog ha két ember az üzifalon "eszi" egymást, azért párkapcsolat mert két emberre tartozik. Jó kivel vagy együtt azt kirakni, persze más. Előbb utóbb sztem kirakja. Ne aggódj!!! EGy volt párom titkolt a legjobb haverja előtt, nem fogta a kezem az utcán(mert pletykásak a falubéliek..bla bla)... ki se rakott párjaként közösségi oldalra.... végül mások előtt oda se mertem menni hozzá...ciki..sazal ilyenek miatt kell parázni. Neked nincs okod rá! nyugi:)
2011. máj. 17. 19:57
 15/22 A kérdező kommentje:
köszi:) akkor nem agyalok:)
2011. máj. 17. 19:59
 16/22 anonim ***** válasza:
Azt mondod, tiszta gáz, hogy a pasid exe "teleszerette" az üzenőfalat, pedig legszívesebben te is ezt tennéd, látszik rajtad...
2011. máj. 17. 19:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Ne haragudj,de te vagy egy kicsit szánalmas...mit akadsz fenn ezen, istenem?Nem megbeszéltétek?A másik,h nem kell itt részletről-részletre leírni,h hova tette a kezét és hány puszit adott oké szeret,de ha most meg volt beszélve mi a helyzet, nem kéne ezen pattogni..
2011. máj. 17. 20:00
 18/22 A kérdező kommentje:
ja. nem győri vagyok, hanem bp-i:)
2011. máj. 17. 20:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Ilyen helyekre 1 képet rakok ki magamról,pedig férjnél vagyok.Nem értem miért kéne mutogatnom az egész családomat,+ még a háziállataimat is..
2011. máj. 17. 20:10
 20/22 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Gondolom az exét meg azért rakta mert nem beszélte meg vele hogy ne rakják ki egymást...
2011. máj. 17. 20:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!