Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon szégyell? Vagy ne akadjak ki ezen hogy nem tesszük ki közösségire?

Figyelt kérdés

több mint 1,5hónapja járok a pasimmal, és az elején megdumáltuk hogy nemrakjuk ki közösségi oldalra hogy kapcsolatban, de az egyedülállót leszedtük, semmilyen családi állapot nincs kint egyikünknek sem, meg közös kép sem. Ő azt mondja nemkell neten élni a magánéletünket.

Mostmár rosszul esik, vajon szégyell? Gondolkodtam hogy irok valami az üzifalára, pl. egy szivecskét, de az meg olyan szánalmas...

De hazavitt bemutatni az apjának:) meg vasárnap volt meccse és félidőben odajött hozzám és megcsókolt meg mikor lecserélték végig ott állt velem és fogta a kezem, szóval tuti láttak a csapattársai is meg a nézők is.

Ja meg ismerem a legjobb haverját... nemrég voltunk velük bulizni meg még 3ismerősükkel, előttük is csókolot meg ölelgetett.

2011. máj. 17. 19:45
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:

az előző barátnőjével nem szerették egymást, de mégis kirakta hogy kapcsolatban és kiirta a saját adatlapjára hogy "szeretlek egyetlenem"

vagy ez csak amolyan tipikus eröltetett "szeretlek" duma volt? Mert azt mondta az a múltja, és nem szerette a csajt, csaj fellángolt az elején aztán ingadozott érzelmileg, a csaj mindig balhézott vele meg ilyenek, végül megcsalta a lány.

2011. máj. 17. 19:49
 2/22 anonim ***** válasza:

Miért szégyellne? -.-

Megbeszéltétek, hogy nem rakjátok ki, akkor miért zavar hogy nem rakja? Rakd ki te, istenem... -.-"

3/22 A kérdező kommentje:
ja és korábban láttam hogy a kiscsaj (16)teleirkálta mindig az üzifalát hogy "imádlak, csak az enyém vagy" "szeretlek szerelmem" stb... ez nem szánalmas?
 4/22 valakiakitnemismersz ***** válasza:
Ha ezeket megtette csak nem szégyellhet annyira... ha meg meg beszéltétek nem tudom mit reagálod túl.
2011. máj. 17. 19:50
 5/22 anonim ***** válasza:

szerinted szégyell, ha mások előtt megcsókol, és bemutat az apjának?

ne ez legyen már a mérvadó, h mit tesz kis kukibookra!

2011. máj. 17. 19:50
 6/22 A kérdező kommentje:

vagyis meccsen 2x adott szájrapuszit, ahogy láttam zavarban volt kicsit:) de rátette a combomra a kezét :)

suliba is kézenfogva megyünk

2011. máj. 17. 19:51
 7/22 anonim ***** válasza:
Basszus ha megbeszéltétek hoyg nem rakjátok ki akkor mi bajod? Ha meg mégis akarod akkor szólj neki aztán beszéljétek meg és kirakja. Ennyi.-.-
2011. máj. 17. 19:52
 8/22 A kérdező kommentje:
de vajon az exénél miért rakta ki? lehet a kiscsaj eröltette? vagy hogy ne legyen hiszti belőle?
2011. máj. 17. 19:53
 9/22 A kérdező kommentje:
mert igy kb olyan érzésem van hogy engem fele annyira se szeret....:S
2011. máj. 17. 19:53
 10/22 anonim ***** válasza:
Szerintem ne akadj ki ezen, hogy nem rakjátok ki mindenki orra elé... Lehet, hogy ha még több ideje együtt lesztek, ki rakjátok, nem lehet sose tudni... De ha mondja is, és ki is mutatja, hogy szeret, akkor nincs semmi gond. Ne az legyen a mérvadó, hogy ki van téve állapotnak, hogy "kapcsolatban" vagy nincs. További sok boldogságot!:)
2011. máj. 17. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!