Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szégyell vagy csak nem szereti?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szégyell vagy csak nem szereti?

Figyelt kérdés

A barátom, ha akárhova is megyünk, nem fogja meg a kezem(ez nem kifejezetten zavar végülis) ha pedig adok neki egy puszit, akkor hagyjam a hülyeségemmel és ne nyálaskodjak.

Lehet hogy csak tényleg nem szereti ezeket, bár mikor náluk vagy nálunk vagyunk nincs semmi ellenvetése.. Az is megfordult a fejemben, hogy esetleg szégyellne velem lenni, vagy nemtudom.

2011. máj. 3. 11:12
 1/6 napietus ***** válasza:

én sem szeretek nyilvánosan nyalakodni, és régebben sem szerettem ezt. én ilyen vagyok. akikkel jártam, elfogadtak ilyennek. a férjem meg dettó, ő sem az a kézenfogva sétálós típus :)

29/N

2011. máj. 3. 11:15
 2/6 anonim ***** válasza:
53%
Ha a haverok előtt nem de otthon nyalakodás folyik akkor igen elképzelhető hogy szégyell de nem gondoljunk a legrosszabbra lehet h csak nem szokott az ilyenhez hozzá h haveri körében ott van a csaj és csókolgatja ...
2011. máj. 3. 11:15
 3/6 A kérdező kommentje:
a baráti körét hamarabb ismertem, mint őt, de előttük sem. ha vannak valahol(kávézó vagy ilyesmi) akkor kapok egy csókot mikor megérkezem de onnantól semmi. ez sem zavar kimondottan. csak azt nem értem hogy egy puszira miért mondja hogy hagyjam a hülyeségemmel.
2011. máj. 3. 11:20
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem szégyell csak nem szereti. ÉN is ilyen vagyok.
2011. máj. 3. 11:22
 5/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat:))
2011. máj. 3. 11:24
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen. Az én párom is imád, de hasonlóan nem bújos, puszilós. És nem szereti.
2011. máj. 3. 11:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!