Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szégyell? vagy túl fiatal vagyok hozzá?
Remek kérdés. Azt hiszem tudok rá válaszolni.
Az lehet a baja, hogy van köztetek egy kis korkülönbség. Ne értsd félre, ettől még lehet, hogy totál beléd van zúgva és nem cserélne le senki másra. Egyszerűen attól félhet, hogy a legtöbb ember, főleg felnőtt, aki megtudja hogy egy 20-21 éves egy 15 éves "kislánnyal" jár, arra gondol, hogy biztos azért jár vele, mert csak szédíti és le akarja fektetni. Meg ott az a dolog, hogy fél, hogy talán pedofilnak tartják. És sokan egy 15 éves lányt túl éretlennek tartanak egy 21 éveshez. Azt mondhatják rá, hogy miért nem keres korban magához illő lányt. Ezek a beszólások rosszul esnek és nem nagyon lehet azt válaszolni rájuk, hogy téged szeret, mert félő, hogy úgyse hinnék el neki.
Am én is legszivesebben titokban tartanám ebben az esetben. Nálatok is jobb, mert téged nem piszkálnak azzal, hogy apakomplexusod van, meg hogy felnőtt pasi kell, őt sem piszkálhatják azzal, hogy pedofil meg hogy csak ki akar használni.
A legtöbb ember azt gondolja, hogy egy 20 évet betöltött srácnak már mindenképp szexre van szüksége és nem bír magával és nem tudná megállni. Szerintem akár éveket is lehet ilyenkor várni, én legalábbis biztosan tudnék és boldogan tenném. De gondolj bele a srácnak az ismerősei mit mondanak. Vagy azt gondolják, hogy izéltek már, ez esetben "megrontott" téged, vagy azt gondolják, hogy nem izéltek még, ez esetben meg azon csodálkoznak, hogy mértnem keres magának egy hasonló korú lányt, akit izélgethet.
Bocs, hogy kicsit nyers voltam, én így látom ezt és az a helyzet, hogy én is ezt tenném az ő helyében. Inkább maradjon titok és éljetek boldogan, ne tudja senki, mintsem hogy piszkáljanak vele és kellemetlen legyen nektek. Meg romantikus is lehet titokban szerelmesnek lenni.
Sok boldogságot
20f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!