Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek szégyell? vagy túl fiatal vagyok hozzá?
00:26-kedves,20F
Nagyon tetszik a megállapításod :) Énis ezt tudtam volna leírni,sajnos csak tapasztalatból,énis ezt az adagot kaptam a páromtól,és végül muszály volt otthagynom mert 2.évig úgymond "nem akarta a kapcsolatot nyílvánosság elé hozni"
Sajnos mindennek van előnye és egyben hátránya is..
16-L,csak okosan!:)
A 20f vagyok.
Érdekes, hogy a lányok nem bírják ezt az egészet. Pedig a fiú számára kellemetlen a helyzet. Őt tartják kiskorú megrontójának, ő vállalja a felelősséget a lány iránt, ráadásul még lehet télleg szereti is.
Nemtom miért kellett otthagynod 2 év után és hány évesek voltatok amikor otthagyott. Mondjuk sztem annyi belefér még hogy a szüleitek tudják, hogy együtt vagytok, még 15-21 esetében is tudhatják. A többiekre meg aztán egyáltalán nem tartozik, hogy jártok. Bár ha 16 voltál már akkor úgy illett volna bemutatnia lassan.
Ez még nem gyanús sőt.
Azért egy éven belül ne feküdj le vele! A te kordban korai lenne.
És én értem hogy büszke vagy rá. A titok titok, de anyádat azért nem árt beavatni a fejleményekbe. Hisz ő biztos szeret, és ráadásul ő felelős még érted. Persze csak óvatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!