Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánynak van a múltjában valami amit szégyell a fiúnak elmondani, lehetséges hogy emiatt nem tud szerelembe esni?
Azt hogy lehetsz-e szerelmes azt így nem tudom megmondani.
De az nem a legjobb ha úgy vagy együtt valakivel hogy nem tudsz megbízni benne eléggé hogy elmond neki ezt bármi is legyen az.
Milyen dolog az amit nem szeretnél elmondani ? Nem a konkrétumra vagyok itt kíváncsi csak hogy milyen jellegű?
Mások által elítélendő dolog?
Oké, ez esetben nem hinném hogy ez visszatartó erő lehet.
Ne erőltesd a dolgot hogy kiszedd belőle, ha majd megbízik már benned eléggé akkor úgyis el fogja mondani.
Szerintem meg ne kapcsold össze a kettőt.
Lehet, hogy pont azért nem meri elmondani, mert fél, hogy el fogod érte hagyni, megutálod, stb, és nem akar elveszíteni téged.
Ha már 10 éve együtt vagytok, és még mindig nem mondta el, akkor kezdhetsz aggódni.
Ahogy nézem, ez egy friss kapcsolat, még nem tudni, mi lesz belőle, talán azért nem mondja el, ha egy-két éven belül vége lesz, ne használd fel ellene.
Lépj túl rajta, és nyugodj bele, hogy ez titok.
Ha nem faggatod, idővel magától el fogja mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!