Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan rázzam le a csajom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan rázzam le a csajom múltbéli kapcsolataibol származó zaklatókat?

Figyelt kérdés

naszoval arrol van szo hogy baratnomnek eleg zuros multja van , sokmindenkivel osszeveszet stb, es ezek pedig egyfeszt hivogatjak/sms-t irnak ami eleg idegesito.ja es utobbi rohattul felhuzot: koncerten vagyunk kimegyek wc, es amig kimegyek valami volt pasijanak nemtom kicsodaja odament hozza meghuzta a kezet es ujbol megfenyegette es en mire visszaertem persze eltunt.. meg else tudom kapni ezeket a szerencsetleneket:| .

hogy a joistenbe razzam le oket?.. vegigverni mindet ugyse tudom mert 1 nemtalalom, 2 nem szeretek odaig lesujjedni..

2011. máj. 15. 11:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
84%
Először is,kérdezd meg a lányt,hogy kinek és mennyivel tartozik..
2011. máj. 15. 11:24
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

1. Cseréljen a nőd telszámot, ne járjatok olyan helyekre, ahol ezek az alakok is ott vannak.

2. Ha ez nem megy, akkor gyűjts haverokat és verjétek el a bandát. Máshogy nem megy.

3. Ha a nődnek ilyen zűrös a múltja, akkor valszeg ő sem egy ma született bárány. Érdemes végiggondolnod, hogy érdemes e őérte belemenni balhékba, botrányokba, és nem lenne e jobb keresni egy olyan lányt, akinek nem zűrös a múltja. Tudom, fiatalon romantikus meg szépen hangzik, hogy kiállsz a balhés múltú lány mellett...de hosszú távon ez egy nagyon gáz dolog, amiből ritkán jöhetsz csak ki jól.

2011. máj. 15. 11:24
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
1.csajnak telószámcsere, 2. a csaj biztos tudja kik azok hova járnak hol lehet elérni őket... ha meg még fenyegetnek is fel is jelentheted őket a rendőrségen! néha meg a lesüllyedés sokkal többet segít mint gondolnád :D
2011. máj. 15. 11:26
 4/13 A kérdező kommentje:

2 falut verjek el ?:))

amugy teloszamcsere.. nemhinnem hogy belemenne mivel apjanak ceges cuccan van minden es nemhinnem hogy az apja kicserelne..pedig o is nagyon jol tud ezekrol..

enis gondolkoztam mar ezen hogy megeri-e kiallni mellete , oszinten nem jutottam semmire.. lehet hogy most megverek 20-30 embert aztan meg a jovobe sorra vernek..:|

2011. máj. 15. 11:30
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azért írtam, hogy gondold át érdemes e, mert én egyszer beleestem ebbe a hibába.

Rovott múltja volt az akkori nőmnek (nagyon durván rovott :D), és kiálltam ennek ellenére mellette. Verekedtem elég sokat. A vége az lett, hogy egy váratlan pillanatban a nőm hátbaszúrt, kiderült, hogy mégsem olyan alaptalanok azok a dolgok, amiket ellene felhoztak. És hogy mégsem olyan ártatlan, mint amilyennek előadta magát.

És ezért verekedtem? Ezért álltam ki?

És a végén ott maradtam nő és barátok nélkül + egy csomó ellenséggel!

Szerintem nagyon nagyon gondold meg, hogy mi mennyit ér neked.

2011. máj. 15. 11:36
 6/13 A kérdező kommentje:
ezaz.. itt jon a masik gond.. kb masfel honapja jarunk.. szerintem kene kezdjek csopet tobet erezni iranta mint szimpla vonzalom...es megsem erzek semi tobbet..es azt sem hogy a jovoben fogok e iranta erezni valamit..
2011. máj. 15. 11:39
 7/13 A kérdező kommentje:

11:26 nak :

tul sokan vannak ahoz hogy ne jarjunk azokra a helyekre..

ha mindent kizarnank akkor odajutnank h kimegyunk setalni park.. meg valami kevesbe ismert helyre beulni.. kb ennyi..

2011. máj. 15. 11:41
 8/13 A kérdező kommentje:
ja es a szamat 4 honapja cserelte.. meg egy plusz hogy az apja ne cserelje ki neki..
2011. máj. 15. 11:43
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Hátha jól jön neked a szomszéd fiú példája. A fiú kb. 30-31 éves. 2 éve szakítottak.

Exbarátnője egy nála 4 évvel idősebb lány volt. Nagyon ronda múltja volt, de a szomszéd fiú nagyon oda volt érte. Néha áthallottam, minden este összebújtak és jó hosszan... Három évig voltak együtt, a probléma hasonló volt. A lánynak volt korábban vagy 50 férfi az életében, 2 évet volt prostituált. Volt olyan, hogy amikor vásároltak egy férfi odalépett és megkérdezte, hogy fogad-e még klienseket!

Kb. a negyedik hónapban kiderült, hogy a lány 3 millió forint felett tartozik a fél világnak. Egy év alatt előkerült egy gyerek is egy volt házasságából, amit 17 évesen kötött.

Nem akarom a borzalmakat leírni, de a fiú soha életében nem ivott, nem szórakozott, nem bulizott. Amikor a lány elköltözött ünnepi ebédet rendezett és örömében annyira leitta magát, hogy kórházba vitték.

Tehát az én véleményem az, hogy menekülj el a nőtől, jobban jársz.

2011. máj. 19. 23:57
 10/13 TOMAtm ***** válasza:

ne járj zűrös csajjal,tapasztalat...

keress egy normálisat.

2011. máj. 20. 06:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!