Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le a csajom múltbéli kapcsolataibol származó zaklatókat?
naszoval arrol van szo hogy baratnomnek eleg zuros multja van , sokmindenkivel osszeveszet stb, es ezek pedig egyfeszt hivogatjak/sms-t irnak ami eleg idegesito.ja es utobbi rohattul felhuzot: koncerten vagyunk kimegyek wc, es amig kimegyek valami volt pasijanak nemtom kicsodaja odament hozza meghuzta a kezet es ujbol megfenyegette es en mire visszaertem persze eltunt.. meg else tudom kapni ezeket a szerencsetleneket:| .
hogy a joistenbe razzam le oket?.. vegigverni mindet ugyse tudom mert 1 nemtalalom, 2 nem szeretek odaig lesujjedni..
1. Cseréljen a nőd telszámot, ne járjatok olyan helyekre, ahol ezek az alakok is ott vannak.
2. Ha ez nem megy, akkor gyűjts haverokat és verjétek el a bandát. Máshogy nem megy.
3. Ha a nődnek ilyen zűrös a múltja, akkor valszeg ő sem egy ma született bárány. Érdemes végiggondolnod, hogy érdemes e őérte belemenni balhékba, botrányokba, és nem lenne e jobb keresni egy olyan lányt, akinek nem zűrös a múltja. Tudom, fiatalon romantikus meg szépen hangzik, hogy kiállsz a balhés múltú lány mellett...de hosszú távon ez egy nagyon gáz dolog, amiből ritkán jöhetsz csak ki jól.
2 falut verjek el ?:))
amugy teloszamcsere.. nemhinnem hogy belemenne mivel apjanak ceges cuccan van minden es nemhinnem hogy az apja kicserelne..pedig o is nagyon jol tud ezekrol..
enis gondolkoztam mar ezen hogy megeri-e kiallni mellete , oszinten nem jutottam semmire.. lehet hogy most megverek 20-30 embert aztan meg a jovobe sorra vernek..:|
Én csak azért írtam, hogy gondold át érdemes e, mert én egyszer beleestem ebbe a hibába.
Rovott múltja volt az akkori nőmnek (nagyon durván rovott :D), és kiálltam ennek ellenére mellette. Verekedtem elég sokat. A vége az lett, hogy egy váratlan pillanatban a nőm hátbaszúrt, kiderült, hogy mégsem olyan alaptalanok azok a dolgok, amiket ellene felhoztak. És hogy mégsem olyan ártatlan, mint amilyennek előadta magát.
És ezért verekedtem? Ezért álltam ki?
És a végén ott maradtam nő és barátok nélkül + egy csomó ellenséggel!
Szerintem nagyon nagyon gondold meg, hogy mi mennyit ér neked.
11:26 nak :
tul sokan vannak ahoz hogy ne jarjunk azokra a helyekre..
ha mindent kizarnank akkor odajutnank h kimegyunk setalni park.. meg valami kevesbe ismert helyre beulni.. kb ennyi..
Hátha jól jön neked a szomszéd fiú példája. A fiú kb. 30-31 éves. 2 éve szakítottak.
Exbarátnője egy nála 4 évvel idősebb lány volt. Nagyon ronda múltja volt, de a szomszéd fiú nagyon oda volt érte. Néha áthallottam, minden este összebújtak és jó hosszan... Három évig voltak együtt, a probléma hasonló volt. A lánynak volt korábban vagy 50 férfi az életében, 2 évet volt prostituált. Volt olyan, hogy amikor vásároltak egy férfi odalépett és megkérdezte, hogy fogad-e még klienseket!
Kb. a negyedik hónapban kiderült, hogy a lány 3 millió forint felett tartozik a fél világnak. Egy év alatt előkerült egy gyerek is egy volt házasságából, amit 17 évesen kötött.
Nem akarom a borzalmakat leírni, de a fiú soha életében nem ivott, nem szórakozott, nem bulizott. Amikor a lány elköltözött ünnepi ebédet rendezett és örömében annyira leitta magát, hogy kórházba vitték.
Tehát az én véleményem az, hogy menekülj el a nőtől, jobban jársz.
ne járj zűrös csajjal,tapasztalat...
keress egy normálisat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!