Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondta a párotok, hogy szeret ?
Hamarosan fél éve annak , hogy randevúzni kezdtünk. Rövid időn belül párkapcsolat lett a státuszunk. De még egyszer sem mondta , hogy szeret engem és ez kezd zavaró lenni a számomra.
24/N vagyok , párom 32/F

Vicces, de nekem soha egyszer sem ejtette ki a száján, hogy szeretne pedig 25 éve vagyunk együtt. Azt többször mondta, hogy hiányzom neki és hogy sokat gondol rám és nem is tudná mi lenne vele ha nem lennék mellette, de a"szeretlek" még nem hagyta el az ajkait.
48F

Pár év talán, de azóta is csak szex közben mondja néha.
12 éve vagyunk együtt, én sosem mondtam
N

2 vagyok és szépen lepontoztak, de kit érdekel?
A lényeg, hogy a 8 válaszoló megerősít abban, hogy nem vagyok egyedül. Voltunk egyszer baráti társaságban és volt ilyen játék, hogy ki mennyire ismeri a párját és ott is megkérdezték. A párom jól tippelt, mert kb 3 hét után mondtam neki egy randi után miközben vártunk a Hévre, de ő soha nem mondta nekem.
48F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!