Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után mondta a párotok, hogy szeret ?
Figyelt kérdés
Hamarosan fél éve annak , hogy randevúzni kezdtünk. Rövid időn belül párkapcsolat lett a státuszunk. De még egyszer sem mondta , hogy szeret engem és ez kezd zavaró lenni a számomra.
24/N vagyok , párom 32/F
tegnap 11:04
11/13 anonim 

válasza:

1 hónap. De már 2 hét után beszéltünk ilyenről hogy vannak érzések. Akkor mondogatta egy ideig, aztán közölte hogy nem szabad mindig mondogatni, és azóta csak néha mondjuk.
12/13 anonim válasza:
2hét után azóta csak szex közbe mondja 10 éve vagyunk együtt
Magamtól még nem mondtam csak vissza válaszolok :)
N
13/13 anonim 

válasza:

Mi is fél éve vagyunk kb. együtt (én vagyok a nő), ő mondta nagyon hamar, de nekem ez nem megy ilyen gyorsan. Már kezdem megszeretni, de ehhez még mindig jobban kellene ismernem, plusz, úgy akarom majd csak kimondani, hogy ha tényleg komolyan úgy érzem, és nem fogom vissza szívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!