Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elég egy kapcsolatban ha valaki jó szülő? De hazástársnak pocsék?
Figyelt kérdés
Maradnál? Jó apa vagy jó anya de mint férj/feleség írtó pocsék. Ilyenkor önző dolog válni? Ugye gyerekkel jól bánik de veled annyira nem,ridegség,nem hajlandó tenni a jobbért,intimitás semmi.
Te mit tennél? Írnátok nemet is kérlek?
tegnap 15:55
1/7 anonim 

válasza:

Ismerek ilyen házaspárt, el is váltak. Ahogy megszületett a gyerek, a nőt rajta kívül semmi sem érdekelte. Amúgy rendes asszony volt, házias, tip-top, magát sem hanyagolta el, de ezzel kész is volt. A gyerek felnőtt, kirepült, ő meg ott van magának.
2/7 anonim 

válasza:

#1 vagyok. Nő vagyok, és nekem társra, nem tenyészcsődörre volt szükségem. Ha férfi lennék, és olyan feleségem lenne, mint akiről írtam, elválnék tőle.
3/7 anonim 

válasza:

Nem elég. Jó szülő elváltan is tud lenni.
4/7 anonim 

válasza:

Nem maradnék. Attól mer anya vagyok még ember és nő is.
5/7 anonim 

válasza:

A gyereknek árt a legjobban ha úgy nevelkedik, hogy a szülei nem szerették egymást. Érzi, a gyerek nem hülye! Az enyém már kiskorában mondta, hogy anya szereti apát és apa is szereti anyát pedig nem mondogatjuk egymásnak naponta húszszor.
6/7 anonim 

válasza:

Nem elég, mivel minden kihat a gyerekre, tönkre is teheti a gyereket a rossz házasság.
7/7 anonim 

válasza:

Semmi köze a gyereknek ahhoz, hogy milyen viszonyba vagyok az anyjával. Az exemet mondhatni gyűlölöm, egy anyagias hazug némber akinek azt sem hiszem el ha kérdez valamit. Szemrebbenés nélkül belehazudik a képembe és már meg sem lepődök rajta.
A lányomat viszont szívből szeretem, mindent megteszek azért, hogy boldognak lássam és kiegyensúlyozott életet éljen. 13 évesen már nem hagyja magát megvezetni átverni, ahogy kiderültek az anyja stiklijei úgy lett egyre jobb a kapcsolatunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!