Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekes pasival nem érdemes kezdeni, mert úgyis mindig lesznek belőle súrlódások?
Figyelt kérdés
Egy ilyen kapcsolatom volt és bizony az exfeleség téma szülte a konfliktusokat. A jövőben érdemes élből elutasítani az ilyen kapcsolatokat, mert elkerülhetetlen, hogy felesleges extra feszkót szüljön a helyzet, ami egy gyerektelennel nem lenne?tegnap 11:05
1/14 anonim 

válasza:

Egyáltalán senkivel nem érdemes kezdened, mert mindenkivel lesz súrlódás.
Azzal nem lenne súrlódás, aki mindig azt teszi, amit te akarsz. Az ilyet rabszolgának nevezik.
2/14 A kérdező kommentje:
Hát jogos, de ez az alapon felül még egy extra súrlódási pont…és érdekel, hogy ez minden kapcsolatban van, ahol van gyerek + ex a képben, vagy vannak, akik tudják ezt úgy kezelni, hogy az új párjukat is tiszteletben tartják?
tegnap 11:11
3/14 anonim 

válasza:

Ezerféle nő van, tehát van olyan is, aki kulturáltan kezeli.
Egyébként nem tudom, neked mit tud keresztbe tenni az ex. Inkább a volt párját tudja a gyerekkel zsarolni, ellene hangolni stb.
4/14 anonim 

válasza:

Nyilván egy nehézség. Kérdés, hogy hány éves vagy? Huszonévesen ez még nem téma, de 30 fölött egyre nehezebb lesz olyat találnod, akinek még nincs gyereke.
5/14 A kérdező kommentje:
#3 pl. állandóan együtt mennek mindenfele a gyerekkel. Igazából nem is értem minek váltak el, ha ilyen jól érzik magukat együtt. De nekem ez nyilván nem fért bele.
tegnap 11:23
6/14 anonim 

válasza:

"állandóan együtt mennek mindenfele a gyerekkel"
Mármint a gyerek, az apa és az anya hármasban?
Ez nem jellemző és nem is normális. Ha csak ez volt a probléma, akkor simán találni fogsz olyat, akiknél ez nem így van.
7/14 anonim 

válasza:

5- ez elég gáz, normál esetben nem így működik. Ha ennyire közösen akarnak programozni, akkor minek váltak el? Nyilván zavarja az új párt. Én azt tapasztaltam, hogy az elvált férfiak esetében nem is a gyerekek jelentenek a problémát, hanem azt, hogy nincsenek érzelmileg leválva a volt feleségtől. Folyton a múltat emlegetik, és a "mi" még mindig a volt feleséggel való kapcsolatot jelenti számukra. Egy ilyen helyzetbe elég nehéz beilleszkedni. Nekem most pl egy ilyen tapasztalatom volt.
8/14 A kérdező kommentje:
Igen ő is nagyon sokat mesélt a volt feleségével való kapcsolatáról. Én nagyon ritkán hozok szóba exeket, az új páromat minek traktálnám azzal, hogy kivel milyen kapcsolatom volt.
tegnap 12:51
9/14 anonim 

válasza:

Nem kell egy rossz tapasztalat miatt általánositani, gyerekes nőként gyerekes férfival vagyok együtt, de az ex nem kavar be soha, vannak, akik képesek kultúráltan viselkedni!
10/14 anonim 

válasza:

8- egyetértek. Én már felállítottam azt a szabályt, hogy ha egy pasi az ismerkedés kezdeti szakaszában az exéről mesél, akkor onnan menekülni kell, mert bizony nincs lezárva a múlt és csak sérülni fogsz benne. Nekem sem lenne semmi ingerenciám az exemet felhozni egy új pasinak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!