Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Gyerekes pasival nem érdemes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyerekes pasival nem érdemes kezdeni, mert úgyis mindig lesznek belőle súrlódások?

Figyelt kérdés
Egy ilyen kapcsolatom volt és bizony az exfeleség téma szülte a konfliktusokat. A jövőben érdemes élből elutasítani az ilyen kapcsolatokat, mert elkerülhetetlen, hogy felesleges extra feszkót szüljön a helyzet, ami egy gyerektelennel nem lenne?

tegnap 11:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
9- senki sem mondta, hogy mindenki ilyen. Csak, hogy előfordul.
tegnap 12:54
 12/14 anonim ***** válasza:

Súrlódások mindig lesznek, mert teljesen konfliktusmentes kapcsolat nem létezik. A kérdés, hogy ezeket a két fél hogyan kezeli. Minden a konkrét körülményektől és emberektől függ.

Az viszont biztos, hogy az előítéletek csak szűkítik a lehetőségeidet.

tegnap 13:39
 13/14 anonim ***** válasza:

Nincs totál két egyforma ember, így minden egyes válás teljesen más lesz. Attól mert x ember kezeli valahogy a szitut, még egyáltalán nem biztos, hogy az összes gyerekes, elvált férfi ugyanolyan. Ugyanúgy neked iy teljesen más fér bele az ex és a gyerekkel kapcsolatban, mint itt bármelyik másik nőnek. Ez mindig az adott két emberen múlik, mi fér bele, hol húzzák meg a határokat. Pusztán a tény miatt hogy elvált és gyereke van még nem jelent semmit. Lehet vkinek ndm fér bele, mert alapból látni se akar gyereket, de csak azért mert egy rossz tapasztalat volt, nagyon rossz reakció, hogy akkor minden más esetben is ez lesz.

Exemnek is volt gyereke, tök normálisan kezelte a volt asszonnyal való viszonyt, viszont saját magával szemben nem tudta a sértett büszkeségét kezelni, így igazából én totál kispadra kerültem a témában, semmi észrevételem nem lehetett. Nem emiatt, de szétmentünk.

Most ismerkedek mással, szintén van már gyereke (ahogy írták mások, 30 felett ez egyre nehezebben kikerülhető), de mind a volt felségét, mint a gyerekhez való viszonyát teljesen másképp kezeli. Még nekem is új, kb semmit nem építhetek az előző kapcsolatból hozott tapasztalatokra, teljesen más a dinamika.

tegnap 13:48
 14/14 anonim ***** válasza:
Én randiztam ilyen apukával, vagy az ex és a gyereke volt vele, vagy az anyja és a gyereke. Sosem volt kettesben a saját gyerekével. Ő tehetett róla, neki volt baja, félt felnőtt lenni..
tegnap 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!