Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan rázzam le a csajom múltbéli kapcsolataibol származó zaklatókat?
Figyelt kérdés
naszoval arrol van szo hogy baratnomnek eleg zuros multja van , sokmindenkivel osszeveszet stb, es ezek pedig egyfeszt hivogatjak/sms-t irnak ami eleg idegesito.ja es utobbi rohattul felhuzot: koncerten vagyunk kimegyek wc, es amig kimegyek valami volt pasijanak nemtom kicsodaja odament hozza meghuzta a kezet es ujbol megfenyegette es en mire visszaertem persze eltunt.. meg else tudom kapni ezeket a szerencsetleneket:| .
hogy a joistenbe razzam le oket?.. vegigverni mindet ugyse tudom mert 1 nemtalalom, 2 nem szeretek odaig lesujjedni..
2011. máj. 15. 11:20
11/13 anonim válasza:
egyebkent is alap tevedesben vagy. nem a te dolgod a multjabol jovoket lerazni ugyanis, hanem az ove, hogy egyertelmuen es vilagosan a tudtukra adja hogy nem akar toluk semmit, es hagyjak ot beken.
12/13 A kérdező kommentje:
tudtuk ra adta, de nem hagyjak abba, es ez a bajom... ez azon gondolkodok hogy kozbe kene lepjek, mert 1 ido utan mar szerencsetlennek fog nezni hogy nemcsinalok semmit.. vagy felosnek..
2011. máj. 22. 13:29
13/13 A kérdező kommentje:
szal mostmar megvolt.. olyan sokminden nem erzek iranta, es nemmindig van kedvem.. emiatt problemazik.. most micsinajjak?:))
mert ez mar kezd nevetsegesse valni :))
2011. jún. 1. 21:40
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!