Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A lányok kidobják azt a fiút,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányok kidobják azt a fiút, aki nem annyira igényli a szexet? 24F

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban is nagyon jól meg vagyok szex nélkül, valahogy nem vágyom a közösülésre. Nekem elég a szerelem, és hogy velem van. Ha épp nincs velem, az borzasztó rossz.

Nem tudom egy átlag nő ezt mennyire fogadná el, mivel nem tudom mennyire szexmániások úgy általában.

2011. máj. 14. 14:38
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
48%
hát a szex egy Normális párkapcsolat velejárója.Napi szinten többször,heti szinten többször,kinek mennyi ideje van rá.Aki 12órát robotol,az a legnagyobb fáradtság ellenére is ráugrik a párjára és lerendezi a szűkségleteit.Ez a normális szerintem...Aki nem kívánja a szexet,az vagy mással kívánja,vagy senkivel sem,de akkor meg aszexuális.Vagy homo...Valami gixer van.
2011. máj. 14. 15:11
 12/18 anonim ***** válasza:
48%

"Ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor megtaláljátok az arany középutat. "

Lol, ez mekkora marhaság.... Mutass nekem egy olyan nőt, aki szerelmes a párjába, és nem akar vele lefeküdni. Minél jobban szerelmes belé annál jobban kívánja.

Aki nem ilyen az totál beteg az tuti. De a kérdezőnél is elég komoly hormonális bajok lehetnek. Én a helyedben tuti megkérdeznék egy orvost, mert ez így über gáz.

21f

2011. máj. 14. 15:14
 13/18 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem tudom elképzelni, hogy ha valaki tiszta szívéből szerelmes, és hormonálisan is minden rendben van, akkor ne akarja a szerelmét megélni olyan módon is, hogy a teste eggyé olvad a szerelmével, csak rá figyel, minden apró mozdulatára és rezzenésére, hogy minden vágya boldoggá tenni a másikat egy magasabb fokon, érezni, hallani, látni ahogy a másik kéjesen élvezi és eljut az orgazmushoz, csak egymásra figyelni, kizárni a külvilágot, szenvedélyesen szeretkezni... Nem hiszem, hogy aki igazán szerelmes, az ne vágyna rá, hogy így is beteljesüljön a szerelmük.

Ha Nálad ez még sincs meg, akkor lehet, hogy hormonális probléma áll a háttérben, vagy valami erős pszichés probléma. :/

2011. máj. 14. 15:16
 14/18 A kérdező kommentje:
Vagy csak simán nem próbáltam még, és ezért nem értem miért jó nekem ha a puncijába dugom? Bár a maszturbálást is kipróbáltam egyszer, aztán ugyanúgy nem akartam :)
2011. máj. 14. 15:29
 15/18 anonim ***** válasza:

Még szűz vagy?

Hát hogy mennyire fogadná el, ez nőtől függ. Embere válogatja.

Én pl. az elején egyáltalán nem voltam úgy oda a szexért, mostanra meg, húúú, eléggé függő lettem. Miből lesz a cserebogár! :) Lehet, nálad is így lesz, most még nem vonz, nem érzel késztetést, aztán ki tudja, később talán teljesen a rabjává válsz. ;)

19/L

2011. máj. 14. 16:34
 16/18 anonim ***** válasza:

Gondolj bele, ez a legősibb ösztöne az embernek, a fajfenntartás. Olyan mint amikor éhes vagy, enni kell mert meghalsz.

...dugni kell, mert különben kihal az emberiség. Teljesen be vagy kattanva, ha belőled ez hiányzik.

2011. máj. 15. 11:00
 17/18 anonim ***** válasza:
forditva szokott lenni
2011. máj. 15. 22:35
 18/18 anonim ***** válasza:
kell szex minden kapcsolatba.De ha a barátnőd szeret akkor ezt meg fogja érteni és emiatt nem fog szakítani.De azért néha néha lehet egy kis szexet is be kéne iktatni a kapcsolatotokba.Ha meg nem szeret akkor lehetséges hogy szakít vagy megy máshoz akitől megkapja. :/
2011. máj. 16. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!