Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok kidobják azt a fiút, aki nem annyira igényli a szexet? 24F
Párkapcsolatban is nagyon jól meg vagyok szex nélkül, valahogy nem vágyom a közösülésre. Nekem elég a szerelem, és hogy velem van. Ha épp nincs velem, az borzasztó rossz.
Nem tudom egy átlag nő ezt mennyire fogadná el, mivel nem tudom mennyire szexmániások úgy általában.
"Ha szerelmesek vagytok egymásba, akkor megtaláljátok az arany középutat. "
Lol, ez mekkora marhaság.... Mutass nekem egy olyan nőt, aki szerelmes a párjába, és nem akar vele lefeküdni. Minél jobban szerelmes belé annál jobban kívánja.
Aki nem ilyen az totál beteg az tuti. De a kérdezőnél is elég komoly hormonális bajok lehetnek. Én a helyedben tuti megkérdeznék egy orvost, mert ez így über gáz.
21f
Ne haragudj, hogy ezt mondom, de nem tudom elképzelni, hogy ha valaki tiszta szívéből szerelmes, és hormonálisan is minden rendben van, akkor ne akarja a szerelmét megélni olyan módon is, hogy a teste eggyé olvad a szerelmével, csak rá figyel, minden apró mozdulatára és rezzenésére, hogy minden vágya boldoggá tenni a másikat egy magasabb fokon, érezni, hallani, látni ahogy a másik kéjesen élvezi és eljut az orgazmushoz, csak egymásra figyelni, kizárni a külvilágot, szenvedélyesen szeretkezni... Nem hiszem, hogy aki igazán szerelmes, az ne vágyna rá, hogy így is beteljesüljön a szerelmük.
Ha Nálad ez még sincs meg, akkor lehet, hogy hormonális probléma áll a háttérben, vagy valami erős pszichés probléma. :/
Még szűz vagy?
Hát hogy mennyire fogadná el, ez nőtől függ. Embere válogatja.
Én pl. az elején egyáltalán nem voltam úgy oda a szexért, mostanra meg, húúú, eléggé függő lettem. Miből lesz a cserebogár! :) Lehet, nálad is így lesz, most még nem vonz, nem érzel késztetést, aztán ki tudja, később talán teljesen a rabjává válsz. ;)
19/L
Gondolj bele, ez a legősibb ösztöne az embernek, a fajfenntartás. Olyan mint amikor éhes vagy, enni kell mert meghalsz.
...dugni kell, mert különben kihal az emberiség. Teljesen be vagy kattanva, ha belőled ez hiányzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!